Pets to Canada
-
Зачекайте до завтра краще. Квитки можна купити дешевше через Skyscanner до речі
-
Так звісно. Відпишу.. я сьогодні запитав про нього вони сказали «проходьте побалакаємо про це 👀» Хз що це мається на увазі але треба їхати. Але не впевнений чи добре буде купувати квитки до візиту.. тож напевно краще почекаю..(
-
Тобто спочатку повністю купую квитки а тільки потім дзвоню та додаю кота? Такий алгоритм? А якщо скажуть що місць нема або неможливо по якийсь причині ?
-
Я купляла через цю програму,а дзвонила на пряму до air Canada,вони сказали їм не важливо в кого я купила квитки,вони бачать що я є в їх базі. Ви подзвоніть до них перепитайте якщо переживаєте. Але в мене проблем додати кота в свій білет куплений через Skyscanner не було.
-
Так) я теж це перший раз робила,але все вийшло. Місце на кота виходить £65
-
На той рейс що дивлюся однакові, можливо на інші буде різниця, подивлюсь, дякую
-
Я зекономила £600 через скайсканер
-
Ох, зрозумів. А як саме «купувати по телефону»? Типу данні картки давати чи що? 👀
-
Спочатку ви дзвоните питаєте чи на вибрану дату рейсу є місце на кота,вони кажуть що є,ви купуєте білет і зразу дзвоните до них купувати місце для кота. Бажано це зробити швидко і не розтягувати. На лінії у еір Канада я просиділа загалом 3 години. Тому підготуйтесь що ви будете довго сидіти на лінії.
-
Тільки що порівняв ціни - копійка в копійку тіж що і на сайті
-
Немає за що,якщо що пишіть.
-
Зрозумів, дякую за інфу. Тоді буду готовий до того квесту
-
Делюсь и нашим опытом. Летели Познань - Франкфурт -Монреаль ( где мы сейчас в ожидании )- Виннипег. Подготовили все доки кроме титров, нигде ничего не спрашивали и когда предлагала ,то отмахивались. Рейс был транзитный, но как сказали из-за кота нам пришлось в Монреале получать багаж и опять его сдавать( не регистрировать). Полет был Люфтганза и Эйр Канада. Кстати предварительно позвонила в Люфтганза уточнила как платить в аэропорту - сказали ,что можно как картой так и наличными, хоть в злотых, хоть в евро. По факту, в аэропорту Познани сказали только в злотых, да ещё и первый платеж завис, пришлось платить ещё раз, а тот сказали вернут. Так что будьте готовы к разным сценариям. Но в принципе я довольна, кот не ел, не пил, в туалет не ходил, стресс, но сидит тихо. Переноску тоже не меняли, только кота в ней взвесили.
-
Друзья такая ситуация У меня уже просто нет сил Покупала билет через киви ком Лечу компанией tap portugal в Монреаль Самый треш это был добавить кошку на рейс Авиакомпания сказала, мы не можем добавить тк вы покупали через другой сайт И нужно звонить на киви ком Я позвонила, сняли 200€ за кошку Прошло время, скоро вылет, решила в авиакомпанию позвонить переубедиться точно добавлена ли кошка, авиакомпания сказала что нет никакой кошки на ваше имя Звоню в киви ком Говорят что авиакомпания просто отклонила их резерв Деньги вернут в течении месяца Новую регистрацию сделать на кошку невозможно, нет мест… ни в кабину ни в багаж Вылет сегодня, через 2 часа Что можно сделать в этой ситуации?…. Есть какие-то выходы?
-
Наступного разу треба телефонувати в авіакомпанію, питати чи є вільне місце для тварин на конкретний рейс, якщо є то бронювати одразу через телефон. Нажаль це єдиний робочий варіант. В усіх іншихи скоріш за все будуть проьлеми, особливо через сайти посередники типу ківі. Треба бронювати лише напряму чере дзвінок авіакомпанії. Спробуйте повернути гроші якось і знов забронювати через телефон
-
Дуже дивно, ми летіли з двома котами та таксою, на одному рейсі як раз було три місця. Варшава - Торонто, авіакомпанія LOT. Прямий рейс. Все пройшло супер легко. Лише довго на телефоні довелось висіти, десь години дві. За тварин доплата була +$100 за кожного. Пошукайте може прямі рейси. Наприклад, прилетіти в Торонто, а потім поїхати в Монреаль можна потягом за $120 приблизно
-
Я так і робила телефонувала напряму казали місце є але забронювати не можуть сама авіакомпанія направила мене до ківі і тим більше сама авіакомпанія сказала що вартість 700 долл за кота в кабіні з лісабону до монреалю лише а в мене 4 пересадки
-
так знаю але нажаль у мене були остані кошти на білет який я купила до монреалю на руках остані 100 евро…