Pets to Canada
-
Вас напевно не правильно зрозуміли🤔
-
Я думаю вы плутаєте з можливістю перевезти 2-х тварин нв пасажира в літаку, а не в кабіні. Такі варіанти можливі у багатьох авіаліній, але в такому випадку одна тварина йде в свлон, а друга - в багаж. В салон у всіх авіаліній ( без виключення), йде на пасажира тільки одна тварина, адже місце для цієї тварини йде саме під сидіння цього пасажира - другу тварину просто фізично нікуди поставити. @дарья
-
Доброго вечора. Я в такому теж положенні. Купив квитка у WestJet дві пересадки все було гарно додали тварину. А коли оплати то після оплати відскочив припис що перший рейс виконує КЛМ а в такому разі WestJet тварину не бере. Що ми не робили ні і все. Вихід докупити білет. Є ще карго перевізник тільки вона капець яке дороге .
-
Так пи...и це як що ничего не казати. Сама х.. компанія перевізник. Тільки гроші я теж в аеропорту був. Тільки сори козли.
-
Я був в аеропорту Хітров і добивав там всіх, супервайзер показав доки що вони ніяких і ніде тварин не перевозять. Підараси. В мене проблема бо на гарячій лінії сказали що вса можна і я оплатив, а дійшло до оплати за собаку і тут все пі...ц
-
Ну хай везе одну кішку в багажному відділенні.... якщо у вас прямий переліт, то це не так критично....
-
І в мене така сама ситуація з WestJet,просто скотиняки😡
-
У Вас Люфтганза була з Європи до Канади теж? Бо у нас тільки з Кракова до Франкфурту
-
Увидела ваше сообщение. Скажите это на Маршала Говорова 7, меняют на международный сертификат?
-
В нас той самий рейс Краків-Франкфурт-Монреаль-Галіфакс 14го і тепер мені ще більше страшно 🤯
-
Спасибо, а А ф1 по прежнему только на 7 пересыпской?
-
Спасибо. А то информация постоянно меняется. В сентябре вообще нельзя было сделать этот международный сертификат…
-
Вроде бы да
-
У нас тоже было там пусто, всë окей, нормально долетели