Pets to Canada
-
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Серьезно? Мне тоже нечего добавить.
-
Поділиться будь-ласка, лінками. Я не знайшла такої інформація на тих офіційних джерелах, які я дивилася.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Не можу, тому що в районі 50 км від мене жоден ветеринар її не може запросити. Ця довідка не може бути зроблена мною. Цю довідку може запросити тільки ветеринар, нажаль
-
Якщо інформація суперечлива, то зробіть довідку і майте спокій.
-
Европейський польский паспорт. Тільки що була у повятого та питала, чи потрібно мені йти до нього перед польотом. Він сказав, що треба за 5 днів до вильоту взяти пермишн.
-
В пункті 3 чітко зазначено Consult the information available in the section on exports of pets at CEXGAN, as well as. Де написано, що «you should have CEXGAN certificate”??? Отримати цю інформацію може тільки ветеринар.
-
Ми зробили все крім цієї довідки, і я витримала на свою тваринку щоб її взяти з собою вже більше 2000 євро. Тому питання стоїть не і цьому. А і тому, чи потрібна ця довідки чи ні.
-
Це тільки питання того, наскільки ви хочете взяти із собою свою тваринку. Я теж в тяжкій ситуації. Але для свого песика зробили навіть ті довідки, які йому ніби і не потрібні аби тільки не мати проблеми. При тому що половина з тих довідок не дешеві, а за деякими треба було їхати в інше місто.
-
Я вчера звонила он мне сказал, что с польским паспортом ниче не надо Только обработка Это издевательство какоето
-
Хелс сертифікат можуть видавати і приватні лікарні. А ви в якому місті? Мені зось здається, що кожен повятий мудрить свої правила
-
Я знайшла документ, де зазначено, що Канада не входить до списку країн де потрібен CEXGAN certificate. Проте, Sanidad Animal нічого не змогли прокоментувати.
-
Мені повятовий в Польщі каже за 48 годин треба обробку від бліх, глистів у вета, а потім до них за Хелз Сертифікатом. В нас теж польський євро вет паспорт
-
я тут не для того, щоб сперечатись про формулювання, так ви праві, написано should, і ритись далі в іспанських документах, перекладати їх формулювання must|should|may|blabla - на жаль не маю часу, я б особисто сприймала це так, що сертифікат потрібен, якщо ветеринари вам все рівно не підкажуть "треба/не треба", їх задача запросити мені шкода, що вони не в змозі взаємодіяти з системою Іспанії Gexan Також можу вам підказати, що за пошуком в групі слово "малаг" - була 1 людина в липні, яка можливо летіла з Малаги. можете знайти по пошуку та написати в приватні
-
Зависит конечно Но непонятно что 😂 Мы бы сделали это все, но мы вылетаем в воскресенье в 17:00 И значит обработка должна быть в пятницу после 17, а они уже закрыты 😐
-
Я от тільки вийшла з Гагарина 15. Він цікавився, звідки собака приїхала, чи собака польська, може від цього ще щось залежить
-
Каждый повятовый выдумывает свои штуки 😅 За деньги он вам что хочешь сделает, 100%. В нашем маленьком городке повятовый вообще не понимал что именно нам нужно и предлагал сделать всë: легализацию, сертификат, разрешение на вывоз. И это всë при наличии польского евро паспорта. Итог: ничего из этого не нужно, чисто обдиралово и отсутствие знаний в этой области