Pets to Canada
-
Що робити , якщо довідку Ф-1 не видають, тому що немає карантину 90 днів🤯
-
Підскажіть що робити, як що в мене в Україні не було справи Ф1? Зараз в Польщі.
-
Закрепи
-
Я не розумію, як його заповнювати???
-
Здравствуйте! Может кто-то подскажет, как доставить мопса из Монреаля в Галифакс...
-
Идти на Гагарина 5 и 15 в Варшаве
-
Подписывать IATA certificate
-
Чи зможе перевести тварину чоловік, якщо в титрах моє ім'я?
-
В закріплених повідомленнях є приклад заповненого
-
ее не дадут. почитайте истории в чате. выезжаете без нее, украина выпускает, а дальше показываете ИАТА заполненный на англ языке с печатями врача (можно частного). Если сильно страшно - выезжайте не в польшу.
-
если он летит отдельно от Вас - нет. дописывайте его вторым владельцем (там место для 2 человек в паспорте) А стоп, я тупой. Вы про титры. ну если в титрах Вы, а в паспорте Вы и муж - проблем не будет
-
Я ф1 брала до кордону (по Україні)+ ІАТА Виїзжала рівно місяць назад. Пункт пропуску Шегині (Польща) о 23 ночі.. Доки на кота навіть не подивились.
-
Тоже не показывайте ,спрячьте его и все ,и не выносите с автобуса если нужно будет вам выходить ,курткой переноску прикройте Я так делала 24 февраля
-
Їдемо автобусом , не варіант(
-
Мені відмовляються видавати ф1
-
Я ехала сегодня с Украины поездом в Польшу у меня чихуахуа то я его спрятала за чемоданом и не показывала хотя есть ф1.думаю меньше видят лучше будет
-
Дякую)
-
Так і кажіть Ф1 по Україні, до кордону! Можете зателефонувати на Волинську, і спитати. Український Ф1 вони видають! Цей сертифікат ви не зможете обміняти на міжнародний, але це дозволить без проблемперетнути кордон.
-
Только постарайтесь взять сертификат иата в частной больнице
-
Вроде писали иата 10 дней действует
16 Jan 2023, 06:08
95629/176983
about 3 hours ago