Pets to Canada
-
Ні я свою собаку на таке не пущу. Або салон або збирати кошти на перевізника. Це моя родина він у мене один у всьому світі. Тож його безпека важніша.
-
Лот має обмеження теж до перевезення у салоні. Якщо він вищій за ту корзину що описана компанією. То його на борт не візьмуть. Витратити час і гроші
-
Умови перевезення описані. У них відсік при салоні
-
От вони вам підійдуть теж з Франкфурту!)
-
Не ризикуйте або ризикуйте. Це вже ваш вибір. Тільки дійсно вони знімуть з себе відповідальність за таке перевезення. І доречі кількість годин у польоті людині важко а таким як французький бульдог майже гаплик. Без власника, води, туалету та холод
-
Перевізники так, а у багажному відсіку ніхто цього не робить. Бо там будуть валізи і один ваш пес.
-
Я тоже думала регулируют
Животных вроде бы везут не прям с чемоданами
Для них соблюдается температура
-
Я сейчас ещё конечно почитаю
Но это вот первое что нашла
Чемоданы всегда достаём, они ледяные
Ни одно животное не выдержало бы
Поэтому я думаю всё-таки там регулируют температуру
-
Можете не слухати я не змушуюю вас ні до чого. Я це питання вивчаю з дня заповнення форми на візу з березня. І Жодна авіакомпанія не дала письмово відповіді що там щось регулюється або хтось буде дбати про тварин у багажному відсіку. Багажний відсік пишуть вони всі що розрахований для валіз і грузів.
-
Доброго дня. Веземо в пт ЛОТом француза. Вага 15 кг, плюс переноска. Прозвонював майже всіх великих перевізників з приводу брахіацефалів. Везуть лише Туркіши і ЛОТ в багажному відсіку. Решта перевізників або зовсім не возять або виключно на вантажних літаках. У випадку вантажного перевезення вартість озвучували в районі 1200 євро і лише через компанію посередника. Обрали з того що є ЛОТ. Молимось що пес доїде.
-
Напишіть, будь-ласка, вже після перельоту! Як все пройде 😊
-
На сайте lot
Люди летают с животными постоянно Вы наводите панику 🥲