Pets to Canada
-
Можете не слухати я не змушуюю вас ні до чого. Я це питання вивчаю з дня заповнення форми на візу з березня. І Жодна авіакомпанія не дала письмово відповіді що там щось регулюється або хтось буде дбати про тварин у багажному відсіку. Багажний відсік пишуть вони всі що розрахований для валіз і грузів.
-
Доброго дня. Веземо в пт ЛОТом француза. Вага 15 кг, плюс переноска. Прозвонював майже всіх великих перевізників з приводу брахіацефалів. Везуть лише Туркіши і ЛОТ в багажному відсіку. Решта перевізників або зовсім не возять або виключно на вантажних літаках. У випадку вантажного перевезення вартість озвучували в районі 1200 євро і лише через компанію посередника. Обрали з того що є ЛОТ. Молимось що пес доїде.
-
Напишіть, будь-ласка, вже після перельоту! Як все пройде 😊
-
На сайте lot
Люди летают с животными постоянно Вы наводите панику 🥲
-
Я описувала свій політ мопса у багажі і лот на офіційному сайті пише, що температура регулюється де стоять тварина. Так, дійсно до них ніхто не підходить під час польоту, але можна забезпечити всім необхідним собаку. І порада якої ви не просили - не пишіть такі заяви - тварині гаплик. Це може статися і з вами в салоні, тут люди і так нервують в читають погані історії. А ви тільки паніку розганяїте.
-
Успіху вам! Тримаємо ✊✊
-
Cargo та baggage - це два різні відсіки. Карго розрахований для перельоту тварин - там регулюється як температура, так і тиск. Плюс, якщо щось трапляється в літаку і людям випадають кисневі маски, тваринам у цей відсік надходить кисень, щоб вони були у безпеці.
-
Я дуже надихнулася вашою подорожю з мопсом. Я дуже чекала на вашу розповідь. І все це мені допомогло зробити вибір перевезення з перевізником. Я знаю свою собаку і як він буде поводитися. Тому я обрала так і описую свої враження. Інші хай обирають те що їм підходить! Лот чудова компанія!
-
WestJet и Canada Airlines вроде тоже пускают наших плоскомордных))
-
Не скажу, не знаю, мы вложилось в 5 дней 🤔
-
А сколько вышло $ ?!))
-
От ви дуже добре написали, а тепер почитайте мій комент на який ви написали що то дурня. Я і говорю що офійні перевізники тварин дбають про їх перевезення.
-
Автобус всех ждёт, если вы покупаете билет вы указываете что едите с животным, водители в курсе , что надо ждать, поэтому не все перевозчики берут животных