Pets to Canada
-
Я дуже надихнулася вашою подорожю з мопсом. Я дуже чекала на вашу розповідь. І все це мені допомогло зробити вибір перевезення з перевізником. Я знаю свою собаку і як він буде поводитися. Тому я обрала так і описую свої враження. Інші хай обирають те що їм підходить! Лот чудова компанія!
-
WestJet и Canada Airlines вроде тоже пускают наших плоскомордных))
-
Не скажу, не знаю, мы вложилось в 5 дней 🤔
-
А сколько вышло $ ?!))
-
От ви дуже добре написали, а тепер почитайте мій комент на який ви написали що то дурня. Я і говорю що офійні перевізники тварин дбають про їх перевезення.
-
Автобус всех ждёт, если вы покупаете билет вы указываете что едите с животным, водители в курсе , что надо ждать, поэтому не все перевозчики берут животных
-
Шановні може я когось засмучу але справа не у вазі тварини. А його зрості. Тому що він повинен буде у салоні літака сидіти під сидінням що перед вами. А максииальна висота від полу до сидіння 30 см. Тому висоти кліток у допуску до салону 24-27 см. При цьому ваша тварина повинна почуватися добре у клітці. Я це із Лотом обговорювала із Айр Канада і з Люфтганзою. Вест Джет не дзвонила. Дякую всім і головне всім успіхів.
-
А если мы не в Украине ? Как быть🥹
-
West Highland white terrier летел кто-то? Пожалуйста отзовитесь