Pets to Canada
-
Я дуже надихнулася вашою подорожю з мопсом. Я дуже чекала на вашу розповідь. І все це мені допомогло зробити вибір перевезення з перевізником. Я знаю свою собаку і як він буде поводитися. Тому я обрала так і описую свої враження. Інші хай обирають те що їм підходить! Лот чудова компанія!
-
WestJet и Canada Airlines вроде тоже пускают наших плоскомордных))
-
Не скажу, не знаю, мы вложилось в 5 дней 🤔
-
А сколько вышло $ ?!))
-
От ви дуже добре написали, а тепер почитайте мій комент на який ви написали що то дурня. Я і говорю що офійні перевізники тварин дбають про їх перевезення.
-
Автобус всех ждёт, если вы покупаете билет вы указываете что едите с животным, водители в курсе , что надо ждать, поэтому не все перевозчики берут животных
-
Шановні може я когось засмучу але справа не у вазі тварини. А його зрості. Тому що він повинен буде у салоні літака сидіти під сидінням що перед вами. А максииальна висота від полу до сидіння 30 см. Тому висоти кліток у допуску до салону 24-27 см. При цьому ваша тварина повинна почуватися добре у клітці. Я це із Лотом обговорювала із Айр Канада і з Люфтганзою. Вест Джет не дзвонила. Дякую всім і головне всім успіхів.
-
А если мы не в Украине ? Как быть🥹
-
West Highland white terrier летел кто-то? Пожалуйста отзовитесь
-
Size restrictions (per kennel) beneath the seat Your kennel is considered to be your personal item in your carry-on baggage allowance. You may need to adjust your kennel to fit within the maximum height and depth available beneath the seat. Please note, space beneath the seat varies by aircraft type.
41 cm L x 21.5 cm H x 25.4 cm W (16 in. L x 8.5 in. H x 10 in. W)