Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    90 вроде. Может отличаться по провинциям.
    1 Reply Last reply
    0
  • t246633622T Offline
    t246633622T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Можете взять рюкзак
    1 Reply Last reply
    0
  • t973307035T Offline
    t973307035T Offline
    Олечка Машина
    wrote on last edited by
    Титры нужны для Европы
    1 Reply Last reply
    0
  • t973307035T Offline
    t973307035T Offline
    Олечка Машина
    wrote on last edited by
    А звідки ви їдете? У вас є там відділення митниці? В них є ветконтроль, нам зробили всі довідки за півгодини))) заплатила за бланки 55 грн і 15 грн))) і перетинала кордон з усіма доками
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Пока еду в поезде, хочу поделиться нашей историей. Выезжали из Украины в Венгрию на авто. На пункте пропуска в Украине проехали спокойно, никто ничего за собак вообще не сказал, никаких документов не требовали (у нас 2 собаки французы, 5 месяцев). Никаких Ф1, титров и т.п На второй границе в Венгрии нам отказали, так как у них могут проезжать собаки возрастом 6 месяцев и более, а на пункте пропуска у них отсутствовал ветеринар, который мог бы провести обследование. Отправили нас на другой пункт. Там не работала база. Мы сразу поехали на вокзал в чоп, купили билеты в Будапешт. Никто никаких документов тоже не смотрел. Приехали в Будапешт, все ок. Там мы сделаем уже сертификат здоровья, паспорт ес для собак и сертификат IATA. Летим через Air Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t905905290T Offline
    t905905290T Offline
    Nikolay Galkin
    wrote on last edited by
    [email protected] это в Франкфурт на Майне. Сразу говорю где то 1500 евро плюс ещё что то. Пишет и будет вам удача.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Но! Обязательно документы иметь надо! Пусть будут, ехали в поезде с девочкой (познакомились), у нее 2 шпица было. Без титров не пропустили на кпп, тоже решила поездом ехать (шпицам 2 месяца) Склоне всего так произошло, что одна женщина незаконно детей пыталась вывезти и сотрудники отвлеклись
    1 Reply Last reply
    0
  • t494833972T Offline
    t494833972T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    подскажите какой компанией вы летели. Лечу Condor у них высота должна быть 20см я купила 38 так как для кота в маленькой не удобно. Переживаю чтобы пустили
    1 Reply Last reply
    0
  • t945353257T Offline
    t945353257T Offline
    Камила
    wrote on last edited by
    Всем привет. 😊 Меня зовут Камила, я кинолог. 🐶 Приехала в Канаду (Торонто) 10 месяцев назад. Сама я из Киева, там работала кинологом более двух лет. Проходила обучение и практику в кинологической полиции более года, снимала собак для сериалов на местном телевидении (СТБ, ICTV), проводила частные дрессировки, общий курс дрессировки и коррекцию поведения. До переезда в Канаду жила в столице Дании несколько месяцев и там так же проводила частные дрессировки. На данный момент работаю няней в садике для собак, провожу социализацию щенков и дрессировки, сижу с собаками на дому, также консультирую онлайн. Пишите, буду рада помочь вам и вашим любимцам а так же буду очень благодарна за рекомендации. ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t973307035T Offline
    t973307035T Offline
    Олечка Машина
    wrote on last edited by
    Хочу розповісти свою історію подорожі з котиком ( это путь воина🤣🤣🤣)Ми їхали на автобусі(не дай боже нікому) з котом 40 годин( винен водій)!!!!! З Франківська до Франкфурта Все почалося з нашої митниці, у нас не перевіряли кота взагалі ні на нашій ні на польській митниці.Квитки на літак до Торонто купувала через Booking.com одним квитком, але пересадка 1,15год в Ісландії, одразу зв'язалася з компанією Icelandair і забронювала місце для кота у літаку( добавила і в перший літак і в другий) в квитках він світився як Кіт))) Оплатити треба було в аеропорту!!!! Прийшовши на реєстрацію у Франкфурті ми оплатили і нас з котом повели на огляд секюріті, хотіли щоб ми купили тверду переноску і відправили кота в карго, але я наполягла, що кіт наш в квитках зареєстрований і буде летіти з нами на борту!!!!! Кота подивитися, всі документи, щеплення , перемацькали кота , похвалили його))) засунули назад у переноску і дозволили летіти з нами(фуууух) Перший переліт тривав 5 годин кіт вів себе як джентльмен))) ні разу навіть не мявкнув))))))що не скажеш про дітей на борту)))) підійшла стюардеса, спитала чи всі документи у нас на кота є і сказала , щоб я з котом не виходила з літака, до нас прийде секюріті ..........після приземлення ми його дочекалися і він сказав, що ми мусимо здати кота в карго, або вони заберуть його на шестинедільний карантин((((( Подивилися всі доки, подивилися кота, принесли переноску для карго(((( Так наш кіт полетів у Торонто з нами, але у багажному відділені......Хоча коли я читала чи є якісь заборони у Ісландії ,нічого не знайшла.....Але слава богу наш котик герой)))(((( Чекав він нас на видачі багажу більше 3 годин дуже довго оформлювали WP , Знову показували кота і доки, все ОК. В готель з котом заселили без проблем, а житло ще не знайшли((( Отакий путь воїна))))) Всім бажаю не повторювати наш шлях)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t973307035T Offline
    t973307035T Offline
    Олечка Машина
    wrote on last edited by
    Ще хочу розповісти як ми збирали всі довідки!!! паспорт зробили ще в травні, щеплення теж тоді ж....Титри зробили в лютому,отримали на руки їх 15 лютого. Справку ф1 зробили за 5 днів до вильоту(як бачите 90 днів не пройшло), ветеринар(дай бог йому міцного здоров'я, бо ця людина знаходиться на своєму місці!!!!)порадив нам звернутися до ветконтролю на митниці Франківська , вони нам зробили доки за пів години і ми вже спокійно собі двигалися в бік Канади))) Канада не вимагає титри!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1201623660T Offline
    t1201623660T Offline
    Irina Korneyeva
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка - в нас літак на 22 березня - цікавить таке питання - від паразитів можна зробити обробку 13 березня і занести у паспорт а осмотр клініческий 20? Дуже дякую за відповідь 🙏 І взагалі за допомогу та поради🙏 Ми з Ірландії летимо …
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    cubera
    wrote on last edited by
    Ребята здравствуйте. Кроме вест джета с мопсом из Канады на какой авиа компании можно улететь в салоне? Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Обработка от глистов делается под запись раз в 90 дней. От блох - раз в 28. Если животное обработано и есть тому отметка - повторное обрабатывание не есть необходимостью. Некоторые врачи в некоторых странах хотят еще раз отработать , ради денег в основном, но на сроки это влиять не будет. Осмотр же лучше провести за 48 часов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Ну не настолько все строго. За два дня - ок. Если можете перенести - лучше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1201623660T Offline
    t1201623660T Offline
    Irina Korneyeva
    wrote on last edited by
    Дякую - ми робили обробку 2 місяці тому- але нам не заносили інфу до паспорту… тепер я так розумію треба робити ще одну - позапланову - саме 13 в понеділок - а з прийомом - якщо він у нас 20 в 11:00 то буде більше ніж 48 треба перенести прийом краще на вівторок на 21?
    1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by
    Хм.. дуже цікава історія, проте дуже не віриться, що дівчину не пропустили в Угорщину через відсутність титрів. Згідно правило провозу в Угорщину, офіційно для українців вимагається тільки Чіп та вакцина від сказу. Ну, і звичайно, тварина має бути старше 15 тижнів, здається ( а може 20, не пам'ятаю). Тому, так, вірю, що через вік могли не пустити ( а особливо якщо у неї цуцики 2 місяці - таких точно не пропустять). Але те, що через титри не пустили - не вірю, такої підстави немує для "непропуску". Це я говорю саме про Угорщину. Можливо вона неправильно зрозуміла. І можливо в неї від сказу щеплення не було. Я не знаю, чи роблять її в два місяці.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana ,
    wrote on last edited by
    бідний котик. Стільки всього пережити. Так ви так і не зрозуміли, чому відправили кота у багаж?
    1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by
    Бідний котик!!! А якими це аііалініями летіли?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    У них это даже на сайте написано.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.