Pets to Canada
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста, при покупке кота, на какие расходы доп нужно рассчитывать(естественно не имею ввиду лоточки, корм и так далее). Может есть какие то обязательные оплаты?(паспорт, прививки). И если брать из приюта, есть ли какие то отличия?(кроме породности)
-
К врачу срочно !!!
-
Добрый день, подскажите, кошка 2 года, вкололи чип, сделали все прививки и прошло уже 30 дней, в вет клинике предложили задним числом все написать , да бы 90 дней карантина не ждать. Стоит эта услуга не мало Хочу узнать, для выезда в Европу из Украины нужно ждать 90 дней или нет
-
📢❗❗❗Насчёт титров, карантина, проезда границы в Польшу из Украины ✴️ (Спойлер: Титры обязательно нужны, карантин можно не соблюдать.) Некомерційне переміщення собак, котів та тхорів з території України до Республіки Польщі ❗️ 👆Згідно офіційної інформації заступника Головного ветеринарного інспектора Ветеринарного інспекторату Республіки Польща (лист від 06.03.2023 №BG.700.18/2023 3) починаючи з 27.03.2023 скасовуються попередні спрощені умови для некомерційного переміщення домашніх тварин ( собак, котів, тхорів) з території України до Республіки Польщі. 🇪🇺Умови переміщення відповідатимуть загальним критеріям законодавства Європейського Союзу (далі – ЄС) враховуючи особливості визначені Регламентом (ЄС) № 576/2013, серед яких: 📌тварина ідентифікована за допомогою мікрочіпа (транспондера) або чіткого для прочитання татуювання, нанесеного до 03.07.2011 року; 📌тварина має дійсне щеплення проти сказу (дата вакцинації не повинна передувати даті нанесення транспондера чи татуювання або даті зчитування транспондера чи татуювання, зазначених у відповідному розділі ідентифікаційного документа; ревакцинація повинна вважатися первинною вакцинацією, якщо вона не була проведена протягом терміну дії попередньої вакцинації); 📌проведено поточне серологічне дослідження на визначення титру антитіл до сказу (рівень нейтралізуючих антитіл до вірусу сказу в сироватці крові, що дорівнює або перевищує 0,5 МО/мл); 📌тварина супроводжується погодженою формою Сертифікат здоров’я тварин для некомерційного переміщення до держав-членів європейського союзу з третіх країн собак, котів чи домашніх тхорів (фреток) згідно статті 5(1) та (2) Регламенту (ЄС) №576/2013 (далі – Сертифікат здоров’я) та письмовою декларація, підписаною власником або уповноваженою особою, яка підтверджує, що переміщення домашньої тварини до ЄС є некомерційним. 📃Також зазначаємо, що тимчасово до окремого скасування, за умов наявності відповідного результату дослідження не вимагатиметься період очікування три місяці з моменту забору крові для проведення серологічного дослідження на визначення титру антитіл до сказу до дати некомерційного переміщення. У такому випадку державний ветеринарний інспектор структурного підрозділу Міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні викреслює інформацію «і принаймні за 3 місяці до дати видачі цього сертифіката» та засвідчує такі дії проставлянням печатки та особистого підпису на вільному полі (периферії) Сертифіката здоров’я.
-
Доброго врем'я суток. Скажіть будь ласка в Канаді працює грошова картка приват чі можливо знімати гроші та розрахуватися нею .
-
❗️❗️❗️❗️Знайшли паспорт‼️ Хлопчина, що вчора 10 березня ввечері прилетів в перший термінал. Тобі 20-21 рік. Ти з Чернівців. Тебе звати Олексій. Ти загубив в аеропорту Торонто в першому терміналі свій закордонний паспорт. Звернись до організаціі, що зустрічає украінців в аеропорту і знаходиться в першому терміналі на першому поверсі.
-
Доброго дня, розумію що багато інформації в закрепах, але я взагалі заплуталася. Зробила обробку від паразитів і вклеїла коту в паспорт. Завтра збираємося до повятового в Кракові за дозволом на виліт. Маємо міжнародний укр паспорт, чіп, щеплення від сказу. В Польщі кіт знаходиться з листопада. Що мені ще потрібно? Настає паніка, бо вильот вже у вівторок
-
Всем привет! Кто может подсказать. Мы из Беларуси приехали в Польшу 3 недели назад. У нас 2 кота. У котов: беларуские государственные паспорта, чипы и прививки от бешенства. Были на Гагарина 15, сказали что health certificates получить в любой частной клинике. Rabbit certificates здесь в частной клинике нам не дали, потому что коты привиты от бешенства в Беларуси. Прочитала здесь в чате, что если есть прививка в паспорте, то Rabbit certificates как бы и не нужен. Вылетаем завтра, кто знает, посадят нас без rabbit certificate?
-
Когда вы заехали в Польшу, вы были должны их сделать. Но уже не важно. И существует вероятность, что врач завтра не захочет выписывать документ без них. А может захочет. Зависит от города, от врача, от подхода, от жалости в глазах. Поэтому дергаться уже нет смысла, просто верьте в лучшее, открывайте молитвослов и собирайтесь в полет.
-
Але ми в'їхали до Польщі без них і Канада їх не потребує
-
Ваши язвительные комментарии из-за замечания сделанного Вам @ZebraPet - неуместны. Если Вы выехали черт знает когда и не держите руку на пульсе изменений, то такие замечания уместны. Я тоже ехал в то время, когда ничего не спрашивали, но легкий поиск в Гугле четко оговаривал процесс - по приезду в Польшу беженец был обязан привести документы животного в порядок, выехав без них. Незнание или нежелание знать процедуры - не освободит никогда Вас от ответственности. А в Канаде даже усугубит наказание.
-
Вы не представляете сколько тупорылых идиотов насоветовали в интернете людям ехать без ничего. И не отдаёте себе отчет, что на кону огромные ресурсы, часто последние и в отчаянии люди прощаются с родными питомцами или жертвуют иммиграцией. Ни слова ни от кого не хочу слышать больше о том как же здорово было в начале войны ехать без документов и всех это устраивало.