Pets to Canada
-
Загрузите программу Скайп, с него звоните на номер авиакомпании Эир Канада бесплатно, время ожидания соединения от 1 часа до 3- ех, дозвонившись озвучиваете дату полета и, что у вас есть животное и его спецификацию, можно по телефону все заказать и оплатить картой, и животное тоже( пасспорт нужен, по буквам будете диктовать имя фамилию и номер)На имейл пришлют билет и подтверждение на животное. Удачи 💪
-
Підкажіть, будь ласка, чи підійде така переноска в холд для невеликого кота? На сайті авіакомпанії ніякі конкретні умови для переносок в холд не прописані (Turkish Airlines) тільки те, що жорстка має бути. Летіти нам так 1,5 години, а наступний рейс буде у салоні у м’якій у іншій авіакомпанії. Skudo такого розміру у 2 рази дорожче Mps Pratiko-2 Metal Kapılı Taşıma Çantası 55 cm www.hepsiburada.com/mps-pratiko-2-metal-kapili-taima-antasi-55-cm-p-HBV000008NTEN?magaza=Petimister&url_src=ios-product-detail
-
Спасибо
-
Дякую. Я не зможу її забрати, буду просто залишати в аеропорту. Вона потрібна тільки на перший переліт. Усі подальші будуть у салоні в м’якій.
-
Вона ж не для авіа, хіба що самим зробить отвори для болтів, що скріплюють верх і низ, та отвори під стяжки на дверцята. Я розумію, що дорожче, але може бути так, що намахаєтесь більше, заберете потім з собою, на наступний переліт
-
Доброго дня, друзі, підкажіть будь ласка,де в паспорті треба вказати шо тварина стерилізована? Яка сторінка?
-
Спасибо большое!
-
Всім привіт! В середу лечу вже в Канаду, але дуже захворіла, температура 39🥵 Сподіваюсь за 3 дні стане краще, але вже думаю про всі варіанти. Лечу з котиком. Чи чув хтось реальні історії, коли не пустили на рейс через погане самопочуття?
-
плохая переноска все время отваливаються двери крепите на стяжки если нет вариантов
-
Пустят, а вам советую запастись чаями с парацетамолом, на борту кипяток точно есть
-
Можна розібрати і забрати як ручну кладь одну. Експериментувати можна, але, може бути таке, що завернуть в аеропорту, воно вам треба
-
Ясно, спасибо
-
То точно не треба. Дякую, буду думати, може б/у skudo пошукаю хочаб одну з двох
-
З поточними жарознижуючими препаратами, я думаю, дуже важко не пройти на борт!:) Беріть із собою в салон, будьте в масці, щоб не зарадити інших ( це нормально) і все буде добре. Ну і бажаю таки одужати ло поїздки, бо буде дуже важко перенести переліт - вам багато сил знадобиться.
-
Підкажіть будь ласка, чи то є дегельментизація? Бо вет заповнив тільки це ( чи ще треба "Обробка від інших паразитів?" Бачу є такий розділ)
-
Ця клітка не для авіа перевезень. А клітки Скудо дешеві.