Pets to Canada
-
Оформлюємо песика як Emotional Support Dog Кроки: 1. Отримати довідку від психіатра, що підтверджує Ваш психічний розлад (наприклад депресія, пост травматичний стресовий розлад (ПТСР), тривожний розлад тощо. Я підтверджувала ПТРС. Це можна зробити у будь-якого психіатра (ліцензованого), навіть в України. Довідка може бути сканованою копією, не обовязково оригінал. 2. Оформити бронювання квитків для себе на сайті Airtansat. Це єдині авіалінії, які надають послугу перевезення emotional support dog. 3. Звязатися з авіалініями через [email protected] і вислати їм форму на emotional support dog. 4. Зачекати на підтвердження з боку авіаліній та оформити в телефонному режимі квіток на собаку (якщо вона важить більше 12 кг). Квиток буде коштувати так само, як і Ваш. 5. Як тільки оплата зроблена, зачекати на підтвердження бронювання. 6. Все
-
Нема за що
-
Щиро дякую вам!❤️
-
Величезне ДЯКУЮ!!! Довідку я так розумію потрібно перекласти на англійську і якось завірити чи як?
-
Це потрібно роздрукувати і заповнити в Україні?
-
А где будет лететь тогда собака?
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста : 1) Если делали прививку коту от бешенства в Украине Біофел PCHR ( 29.12.2022 ) и потом пересекали границу в Германию. Планируем лететь в Канаду в мае (то есть по времени 5 месяцев всего с момента укола будет). Подскажите, нужно ли делать повторно прививку в Германии или же та которую сделали в Украине подойдет? 2) Кто летел с Германии с котом - какие еще документы/ справки/ прививки необходимо сделать для кота для перелета в Канаду?
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, хто летів з Німеччини, я правильно розумію - для собаки потрібні тільки: паспорт (в нас німецький), вакцина від сказу, обработка за 48 годин. Хелс сертифікат роздрукувати та дати заповнити ветеринару або достатньо штампу в паспорті? Чи потрібен осмотр Гос.врача або достатньо штампу ветеринара? Та чи потрібні тітри? Також за обработка від паразитів - ми летимо 28.03. 48 часов випадають на вс, коли клініка не працює. Правильно зробити в пн чи в п'ятницю?
-
да, конечно, порода и вес не имеют значения
-
В салоне?
-
Не поняла вопрос
-
Скажіть ще будь ласка,це єдина авіалінія,яка позволяє везти собачку(має 10кг.),як emotional support dog?Тобто весь маршрут підлаштовувати лише цією авіалінією?
-
Если у меня овчарка, я могу оформить эти документы и она тогда будет лететь со мной в самолете в салоне?
-
Теперь найти бы у кого сделать мне диагноз😂
-
Не за что, да это крутая опция, так и цена вау 🤣 мой обошелся в 1000 Евро.
-
так, і відправити скан копію на [email protected]
-
Вау, спасибо!
-
да, на выкупленном рядом с Вами месте
-
Боже, я такого даже не знала Добавилась сюда пару дней назад, еще не знаю многого Спасибо❤️