Pets to Canada
-
А подскажите может кто-то шарит проверенных людей по покупке авиа
-
Я вам дуже дякую за ідею!
-
Ми їдемо потягом Київ -Хелм завтра о 18:30. Кот з Житомира,де приватний вет поставив глистогонку як треба, а інше не поставив, коли свекр брав ф1 у державного,той дописав обробку від бліх,але іншим числом, виходить шо за 72 години. Ось така ситуація (
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Доброго дня,так,таможня в м. Житомирі
-
Всім привіт, підкажіть хто летів у Канаду із французьким бульдогом, або з брахіоцефалом, який не підходить у салон по розмірам. Які компанії дозволяють переліт таким породам, чи є спеціальний відсік з кондиціонером, може є служби перевізки таких собак і як бути якщо треба буде летіти влітку Буду вдячна за відповіді
-
Гарне питання . Моєму 13 років на нього не можно було .вони ж ворк перм дають нашим дітям з 17 років . Не знаю чи це вов язане !?
-
🙏мені пощастило
-
У нас такая же проблема, уже весь интернет перерыла. Узнавала в транспортной компании по перевозкам. Стоимость от 2000 дол. и выше. Хотя некоторые люди говорят, что видели неоднократно именно французских бульдогов в салоне и на вид вес был намного больше , чем 8 кг. Каким образом у них это получилось остаётся секретом 😂
-
А діти то якого віку
-
Тут уже миллиард раз говорили про а переноски Покупают одну переноску как требует авиакомпания. Лучше позвонить операторам и узнать на счет породы ,переноски и так далее и вторую покупают более удобно так как авикомпании еще хотят что бы животное чувствовало себя хорошо Я как летела у меня кошка могла стать и сесть в переноске свободно У кого то котики могли только лежать там Дело случая