Pets to Canada
-
У Канаді працює блаблакар?
-
Если кому будет полезно 🫶🏻
-
Надеюсь так и будет🙏
-
прочитайте оба моих сообщения )))
-
А почему не надо, ведь все въезжают по Украинским паспортам ведь
-
я выше ответил, где Вы смайлик поставили
-
Человеку да, а животному? 😜😁
-
чтобы животное грамотно и правильно покинуло Украину - ему нужны титры. Пока что Венгрия послабляет этот момент. и все. Человеку титры не нужны )))
-
а вот так?
-
А что в Венгрии?🧐
-
Вопрос по лицензии на кота. Если при заполнении заявки в списке нет нужной породы. Там есть только шотландская вилоухая, а обычных шотландцев нет. Как быть? Идти к ним делать?
-
Доброго вечора!Можливо хтось має зразок заповнення?
-
в корень зришь ты, о мой юный падаван
-
Думаю да, главным из всего этого винегрета будет чип как идентификатор
-
они не парятся особо. у Вас даже нет документов местного клуба о признании породы. европейские родословные не имеют силы. Вы можете смело влупить что угодно туда, хоть метис хоть похожую. Это не будет влиять, как мне кажется.
-
То есть в Польшу нужен паспорт, чип, прививка, антипаразитная обработка, титры и сертификат, а в Венгрию только чип и прививка?😂 Походу я через Венгрию буду лететь с кошаком))
-
это некоммерческий ввоз
-
Чип и прививка от бешенства - это они типа уже усилили требования?😂 И "тварина-компаньйон" - это просто обычный питомец или же service dog/emotional support?
-
@ZebraPet в шапку бы это.
-
portal.nebih.gov.hu/ua-pet У зв'язку з воєнною ситуацією на території України прогнозується, що значна частина населення буде змушена покинути країну у найближчий період. Ветеринарна служба Угорщини готова до прибуття тварин-компаньйонів, які прибувають з власниками, що не відповідають чинним ветеринарним вимогам (серологічне дослідження титру сказу, термін очікування 3 місяці). Однак, у зв'язку зі спалахами сказу поблизу українського кордону, довелося посилити правила, тож з 23 січня 2023 року в'їжджатимуть лише мікрочіповані тварини-компаньйони з чинним щепленням проти сказу. Угорщина гарантує, що біженці з України зможуть взяти з собою тварин-компаньйонів Україна віднесена до категорії "неблагополучних країн" щодо зоонозу сказу, що накладає суворі умови на переміщення тварин-компаньйонів. У зв'язку з випадками сказу у лисиць та бродячих собак поблизу українського кордону, угорська ветеринарна служба вирішила посилити свої процедури спрощеного в'їзду, які були запроваджені угорською ветеринарною службою у минулому році. В очікуванні подальших дій, угорська ветеринарна служба розпорядилася передбачити можливість переміщення тварин-компаньйонів з України до Угорщини: - мікрочіп для ідентифікації тварин, а також - документ, що підтверджує проведення необхідного профілактичного щеплення проти сказу
16 Jan 2023, 06:08
97755/176047
9 minutes ago