Pets to Canada
-
portal.nebih.gov.hu/ua-pet У зв'язку з воєнною ситуацією на території України прогнозується, що значна частина населення буде змушена покинути країну у найближчий період. Ветеринарна служба Угорщини готова до прибуття тварин-компаньйонів, які прибувають з власниками, що не відповідають чинним ветеринарним вимогам (серологічне дослідження титру сказу, термін очікування 3 місяці). Однак, у зв'язку зі спалахами сказу поблизу українського кордону, довелося посилити правила, тож з 23 січня 2023 року в'їжджатимуть лише мікрочіповані тварини-компаньйони з чинним щепленням проти сказу. Угорщина гарантує, що біженці з України зможуть взяти з собою тварин-компаньйонів Україна віднесена до категорії "неблагополучних країн" щодо зоонозу сказу, що накладає суворі умови на переміщення тварин-компаньйонів. У зв'язку з випадками сказу у лисиць та бродячих собак поблизу українського кордону, угорська ветеринарна служба вирішила посилити свої процедури спрощеного в'їзду, які були запроваджені угорською ветеринарною службою у минулому році. В очікуванні подальших дій, угорська ветеринарна служба розпорядилася передбачити можливість переміщення тварин-компаньйонів з України до Угорщини: - мікрочіп для ідентифікації тварин, а також - документ, що підтверджує проведення необхідного профілактичного щеплення проти сказу
-
Ну это само собой, но это же не месяц карантина и две недели на антитела) Просто наша кошка после одного эпизода в жизни чуть ли не в обморок падает как только надо входные двери открыть. Забивается под кровать и орет, не хотелось бы из-за требований страны, в которой я буду один день, возить её сто раз в ветеринарку
-
Румыния через Орловку
-
Добрый вечер! Подскажите, перелет Турция - Варшава- Торонто Если перелет транзитный через Варшаву и не будет повторной регистрации (между самолетами 2 часа) нужны ли титры ? Все пишут по разному и не могу понять где получить точную информацию…
-
В Германии выплаты не планируют отменять. Откуда такая инфа?
-
Я только из Германии. Там нет специальных выплат для беженцев из Украины или помощи, там есть пособие по безработице и да, оно имеет срок. Если люди уже год сидят на пособии, то оно начинает уменьшаться для того чтобы люди активнее искали работу и выходили на нее.
-
Я сейчас в Германии. С марта 2022. Пособие получаю год. Вылетаю в Канаду 22 марта. То, впервые слышу то, что Вы пишите. Лично мне, до сих пор, джоб центр не предложил поискать работу. Я ни коим образом не хочу Вас обидеть. Возможно, в разных землях по-разному, но в Саксонии так.