Pets to Canada
-
Не полінилась та знайшла статтю! Як раз для мене дана кома є вирішальною у питанні, як правильно читати ці умови - якби коми не було то ви все вірно кажете обидві дії " have arrived" та " and have been granted " відносились би до кінцівки речення " on or before 31.03". А так як там стоїть кома, то вона як раз робить ці дві частини речення незалежними один від одного " як субреченнями" і просто показує, що це йде перелік двох факторів. При цьому закінчення речення відноситься тільки до останнього фактору, який йде після коми. Але це ми просто обмінялися своїми думками. Якщо б це була тема цього чату, я б з радістю продовжила обговорення даної теми. Проте цей чат не про це. Давайте дочекаємось того самого 31.03 та подивимось як воно буде.
-
Хочу сказати,що нам усім хто в вже в Канаді надіслано було повідомлення з імміграційного центру,що ворк перміти будуть видавати до 31.03.Чи будуть продовжувати,ніхто реально не знає,сьогодні телефонували в аеропорт Калгарі,в них ніякої інформації про продовження немає.Як нам пояснили,всі хто приїжджає до 31 буде видано в аеропорту ворк перміти,а тільки до червня будуть приймати заяви на допомогу.Поки так
-
Прошу вибачення,що не по темі каналу
-
Задекларируйте в аэропорту вылета, по красному коридору пройдите, напишите, что везете личные сбережения. Все.
-
Доброе утро, подскажите, пожалуйста, а то голову кругом от этих бумажек. Летим Париж - монреаль - Торонто. Airtransat мопс эмоциональная поддержка (подтвердили в авиакомпании). Документы на руках: 1. Украинские вет паспорт международный. Отметки о вакцинации и чипе 2. Справка о титрах с карантином 90 дней Планируем сделать в Париже перед вылетом 1. Сертификат IATA 2. Отметки в паспорте об обработке (еще надо получать что либо у вета?) Подскажите еще что то надо? Я уже запуталась в край. Понимаю сто раз это спрашивали, читаю по поиску в чате и путаюсь только
-
Доброго дня, чи э у когось фото дозволу на виліт для тварини з Польщі? той що дає повятий? Ми прийшли до повятого ветеринара у маленькому місті де зараз живемо, він такого ніколи не робив, і обіцяв проконсультуватись с колегами і попросив підійти завтра Про всяк випадок, хотілось би мати приклад, як це повинно буи оформленно правильно
-
Подскажите в Европу вакцины за какое время до истечения срока должны быть. Вылет в начале апреля а вакцины до 20 апреля стоят. Могут ли быть проблемы? Но все вакцины вовремя не просрочены
-
Спасибо 🙏
-
-
5 апреля