Pets to Canada
-
Подскажите пожалуйста, 🙏🏻🫶🏻 кот, есть прививка, чип, паспорт серии АА, титры сделали но с этого момента еще не прошло 90 дней…дадут ли мне в клинике справку Ф1 , нужно пересечь границу с Польшей..там обменяют на другой сертификат ? или как ? ..вроде как все ограничения с 27го марта, едем в Польшу раньше 🤔🤔🤔
-
Добрый день Подскажите, может у кого была такая ситуация. Потеряли ветпаспорт, думали восстановить через ветеринара, но она уехала с Украины и нет связи ( Можно сделать просто новый паспорт ? и просто по графику прививки новые сделать, ( но получаеться их будет всего 2 в ВП)
-
Доброго дня, хотіла б запитати, можливо хто стикався з подібною ситуацією, ветеринар сказав, що киці потрібне видалення зубів і це коштуватиме від 3000$, але це дуже велика сума, можливо є якісь способи, як можна назбирати таку суму за короткий термін? Можливо організації або що
-
Булоб добре робити страховку для тварини, це теж гроші. Звісно є які все покривають але дорогі, є ті що дешевші і треба дивитись що входить. Але все одно це дешевше ніж по гарячому потрапити. Одужуйте!
-
Я чула багато від канадців самих, що страховки майже нічого не покривають і це не вигідно Але дякую за пораду🙏
-
Я дуже рада, що для вас ця сума здається дуже маленькою! Але я запитала простої поради І не хочу вислуховувати про те чи я « каждый раз собирать буду» Я ніби тут лише запитала, а не збирала кошти!
-
Перед тем как вы застрахуете, вас направят к ветеринару и он опишет все болезни животного. И вот те болезни, которые обнаружат, не попадут под страховой случай. Поэтому страховка бессмысленна. И да, канадцы редко страхуют и считают это невыгодным.
-
Так