Pets to Canada
-
Добрий день, хто повертався з собакою в Україну з Канади?
-
Ні, не треба, у вас все є
-
Доброго дня, хотіла подякувати вам за наводку по поїздам по Європі, доїхали з Варшави До Амстердаму потягом через Берлін. На собаку 20кг купували спец. білет по 30-40€, в Європі дуже привітні до собак. Може комусь буде корисно.
-
Не нужно, у вас всё есть
-
Ой, они его так читают, я только в Канаде дочиталась что в сертификате собака, а я везла кота
-
А огляд перед вилітом за 2 дні з Амстердама потрібен?
-
Ааа это наша формат ее в законе видел сегодня. Я понял. Спасибо.
-
Это тот, что для ЕС, может СНЕД другой
-
Значит в закрепах другой. Значит их много :)
-
Вот мой сертификат
-
150 грн в кассу и 500грн на стол 😉
-
Вибачте , а ви на якомусь сайті дивились ? Нам потрібно буде з Польщі до Парижу добиратись , зараз шукаю різні маршрути .
-
Дякую велике . Ви праві , на сайтах взагалі дурдом , я вже мозок собі зламала з тими квітками 😂🤪
-
Добрий вечір. Уточніть будь, ласка, як виглядає Рабіес сертифікат. Бо за тиждень обійшла декілька клінік і ніхто не знає який він. Форму 51 знають, але то ж для США, а для Канади напевно інший. Дякую.
-
Я купувала на ЖД у Варшаві, так як в інтернеті знайти було важко, а якщо і є білети, то через сайти-посередники коштують набагато дорожче. На Жд у Варшаві було багато різних варіантів поїздів. В Берліні, купували також в касі по приїзду
-
Ні ми ще не робили котику щеплення . Питаюсь бо хочемо летіти в травні .
-
Раджу йти на вокзал, бо навіть на сайті польської жд не коректно показувало доступні дати, прийшли в касу і побачили масу варіантів
-
Вы сделали прививку от бешенства в Польше? Или Вы об анализе на антитела? У животного есть титры ? Если Вы о бешенстве и только - 21 день.
-
В Польщі
-
Где животное.
16 Jan 2023, 06:08
98413/175713
26 minutes ago