Pets to Canada
-
inspection.canada.ca/travelling-with-pets-food-or-plants/travelling-with-a-pet/eng/1575745860029/1575746174301
-
Я їм телефонувала коли треба було 3 і 4 години обидва рази При чому обидва рази спочатку просто лінія казала, що для мене немає місця Тому якщо у вас так - то це норм, майте на увазі )
-
Вам ніхто не скаже, пропустять чи ні. Беріть для підстраховки дві переноски, це дешевше ніж купляти новий квиток. Якщо не хочете в багаж віддавати кота.
-
Здравствуйте Подскажите пожалуйста, у нас вот такая переноска если в стоячем виде то она не проходит по параметрам высоты, но если положить то проходит. Мы собственно планируем просто перевернуть и все. Может у кого-то была подробная ситуация, можно ли переворачивать переноску ?) Животному удобно если перевернуть будет)
-
Заоните через вайбераут или скайп и ждите пока не возьмут трубку...если были отмечены рейсов, то и два часа бывает надо повисеть. А в штатном режиме около получаса
-
Дзвонив через додаток yola в робочий час по Оттаві чекали до години і ще до години реєстрували з оператором
-
Та ви шо, встановіть вайбер аут чи скайп Ну там було на якийсь раз перший раз, а другий раз так, останній раз був 118😅😅😅😅 більше поки не говорила)) наче не треба вже)) ттт
-
Тобто на 118 раз додзвонилися ? Бо я вже стільки грошей витратила на автовідповідач 🙈
-
Вітаю, зараз я наймаю співробітників, які відповідають за щоденне введення в оренду, ведення маркетингу та розміщення нерухомості на багатьох ринках. Ви зараз готові для швидкої сесії запитань і відповідей?
-
А если у меня есть письмо, в котором указана бронь на все пересадки, но оплачен билет на кота только LOT, обязательно звонить в Air Canada?
-
Ось стільки разів я натикала, коли дзвонила, просто якщо це когось заспокоїть )
-
Скажіть будь-ласка хто-небудь летів з пересадкою одним квитком LoT + air Canada, як ви купували квиток для тваринки?
-
Якщо в мене буде одна м яка(на фото) і велика жорстка (бо через лот везу в вантажному)то якщо не підійде м'яка можна буде домовитись про кота в багажу?
-
Якщо не буде місць в багажному на тварину - то не вийде так, це лотерея
-
Лучше позвонить, деньги не малые на кону
-
Можно на одном бланке, алгоритм такой же узнаете места, оплачиваете добавляете у каждой авиакомпаниии
-
Спасибо, уже звоню по скайпу😉
-
не за что, хорошего полета🤗
-
удачи вам))спасибо за инфу)
-
в багаже) сейчас будем лететь в европу тоже в багаже, чтобы не было никаких конфузов
16 Jan 2023, 06:08
98798/174370
about an hour ago