Pets to Canada
-
Мне тоже было странно все данные карты диктовать. Я перед этим поставила лимит оплаты в интернете, чтобы не сняли больше , чем нужно 🙈
-
Хтось літав КLM з собакою в кабіні?який досвід, поділіться., Дякую 🙏
-
Стрьомно, але без варіантів. Ліміт встановити на всяк випадок.
-
Всем привет 👋 друзья такой вопрос , получили Health certificate во вторник а вылет в пятницу , он будет действителен ? Или обязательно надо получить его за 48 часов до вылета ?
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, чи є якийсь огляд тварин у першому аеропорту по прильоту? Чи можна то все пройти у тому, куди остаточно летіли? Нам пропонують білети, де лише 1,4 години в Торонто. Не розуміємо чи встигнемо отримати wp та з собаками все вирішити. Ще кажуть, що можна оформити wp в другому аеропорту, не чула про таке. Дякую заздалегідь за відповіді!
-
Де саме самостійно треба вводити в телефоні? Дві людини відписалися, що диктували дані карти бо рахунки не присилають
-
Питали вагу, породу, та й все. Дані картки також диктувала
-
Ні, вони нічого не питають, це ви все самі вводите на телефоні. Всі дані конфенційні.
-
Так, 100cad
-
О то може щось змінилось, бо в мене так ще не було)
-
Спочатку я розмовляла з оператором, вона спитала вагу, породу та розмір переноски. Потім перемкнула на лінію для оплати, там автовідповідач казав зо робити,і на клавіатурі телефона я вводила дані: номер картки, дату та код. Після цього автоматично повернуло до оператора, она назвала останні 4 цифри, щоб переконатися, і все оплата пройшла . Я нікому не давала свої дані.
-
А яка вартість квитка на кота? На сайті ише 100 дол. Це так і є?
-
На який номер дзвонили? Не пам‘ятаєте яку цифру першу вибрали ?
-
Я вчора це робила)
-
Так, я теж намагалася уникнути розмови по телефону, писала всюди. Але у всіх відповідь одна - тільки телефон
-
Дякую! Схоже, що то єдиний номер
-
+1 (888) 247-2262 Перша цифра 1, бо це вибір мови, потім натискала зв’язок з оператором. Але там довгий ланцюг був) не хвилюйтеся, вони дуже терплячі.
-
А в Lot як оплачували? Я забронювала але не платила бо не ясно що air Canada
-
Ні, нема. Ми в Lot питали, коли купували у них, вони теж відправили до air Canada.
-
Погано, що нема можливості подзвонити на польську гарячу лінію і польською поговорити.
16 Jan 2023, 06:08
98940/174969
7 minutes ago