Pets to Canada
-
Если обобщить, что было тут за весь срок написано и что узнавал я и Юля админ: это очень дорого, это очень долго, если корабль идет «через Ваш порт», то Вам нужна виза конечной страны, а зачастую это сша. И выйти раньше Вы не можете с очень большой вероятностью.
-
Поверьте. Они все переносят намного спокойнее Вас. У них намного меньше проблем. :)
-
Розгляньте варіант карго перевізників. Вище в чаті були позитивні відгуки і контакти менеджерів компаній, які допомагають з перевезенням тваринок.
-
Моя ситуація така, я маю 5 котів, та 2 собаки великі . І я не знаю як мені їх всіх вести .стільки тварин мабудь на один рейс і брати неможна
-
Та з таким зоопарком треба бути мільйонером, щоб їхати в Канаду. Ви собі уявляєте, скільки коштуватиме Карго на всіх? А куди з таким можна поселитись?
-
Я порадила людини розглянути інші варіанти. Не 7 тварин везти карго, а тільки 1-2, що не взяли по нормам. Що поганого? 😄
-
А хто вам казав, що я немаю фінансів на їх утримання? Й в Україні це не легка справа мати стільки тварин . Але я не збираюсь залишати своїх тварин .
-
Вона то може не про це й питала, але я не їй і відповів, а жіночці, яка карго рекомендувала... Ви знаєте, скільки коштує карго на одну тваринку?
-
Дуже дивне зауваження, здається жіночка питала не про це🤔
-
ні, ви молодець, я ж нічого ;) Це супер, що ви не кидаєте друзів!
-
А я сказав, що щось погане? ) Просто це дуже коштовна справа, може легше пошукати помічників серед "безтваринних мандрівників" :)
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, у кого как себя вели коты после перелета? Кошка британка, 3 года, в первые сутки вроде ничего была, а сейчас уже 5-й день почти все время спит, ест мало, но пьет, в туалет ходит, вялая и не играет
-
Скиньте контакты Lot чтобы забронировать животного
-
Доброго дня. Підкажіть ,будь ласка, хто летів з Канади в Турцію чи Європу, з собакою, де справку брати тут в Калгарі? І якщо летіти з Ванкувера, то справку брати там? Вона ж дійсна 3 дні, чи тут по іншому?🙏🙏🙏
-
Телефон на их сайте внизу
-
Спасибо большое 🙌
-
вообще, обобщено - это нормально. часовой пояс, климат, смена дня и ночи… для кошек еще смена широты. Я бы подождал до ПН +/- и ЕСЛИ НЕ БУДЕТ ХУЖЕ, то пошел бы к врачу. а если будет - немедленно.
-
Я везла 2 пачки по 1.5 кг. Т.к. ветеринарный корм только по рецепту можно купить. Вообще ввозить корм произведенный не в Канаде/Сша запрещено. Везла, но готова была выбросить(
-
Всегда пожалуйста, удачного вам полета, без "приключений"😊
-
Дякую!
16 Jan 2023, 06:08
99082/174370
about an hour ago