Pets to Canada
-
А наклейки надо?
-
allegro.pl/oferta/transporter-dla-psa-kota-krolika-klatka-kojec-box-13333513910
-
Сенкс!
-
Перепроверил. Вроде как только 4-7. Меньше не нашел. Хомуты и вперед. Только чуток потолще, чем ниточка :)
-
У варшаві є maxi zoo, там є такі переноски в живу, можна поміряти
-
У нас такая, про покупке билета в Air Canada говорила ее размеры, все подошло
-
Дякую, за ссилку. По параметрам вона підходить але для нашого кота вона буде низькою. Про це і хвилююся. Яка в вас тваринка?
-
В салон вони всі низькі) дуже рідко, щоб сидячи чи стоячи в салон тваринці було ок, це хтось маленький зовсім)
-
В нас кіт) 4,5кг
-
Чому ви думаєте, що я не читала запрепи? Все перечитала і не один раз. Переноска, що на фото має висоту 30 см і ширину 30. Для нашого кота вона тісна. Кіт пухнастий і високий коли сидить, з довгим пухнастим хвостом. Я боюся, що не пропустять в такій переносці. І що тоді робити?
-
Наш трошки більше 5 кг. Вашому котику зручно в ціі переносці? Не здажться збоку, що тісно чи не комфортно?
-
Я не підкажу вам як буде, на жаль Тут були різні випадки, і хтось домовлявся про багаж одразу, когось не пускали( дуже складний момент
-
Запрошуємо вас до групи Вінніпегу де все розкладено по поличках t.me/ukrkanada
-
Покажіть будь ласка свою переноску.
-
я брав трохи більшу за параметри. вони подивились що вона мʼяка та що йому достатньо місця. і все ( але віз 2 на всяк випадок )
-
Саме про це і хвилююся тепер. Кіт 5 кг і пухнастий. Що робити якщо скажуть, що не підходить така переноска? Тоді треба буде брати пластикову і кіт поїде в багажі чи взагалі не можливо буде полетіти в такому випадку?
-
В розкладеному стані виглядає супер. Але чи буде шанс зоч трошки розкласти на борту. Пошукала на амазоні ваш варіант то теж висота до 30 см. Ніяк не знайду висоту до 40. Якщо дозволяють 55 40 20 то дивно, що нема переносок по таким параметрам
-
Шукала аналогічні але інших виробників. Думала, може є трошки більші. Нажаль, поки що не знайшла.
-
За посиланням, що я дала, дуже багато фото та є розміри, не розумію навіщо ви шукали 😉
-
Дякую, пошукаю в місцевих зоомагазинах, бо до Варшави дуже далеко.
16 Jan 2023, 06:08
99769/176312
about an hour ago