Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t973307035T Offline
    t973307035T Offline
    Олечка Машина
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shark Sharky
    wrote on last edited by
    Я прочитала всё правильно.Только уточнила.Многие просто задают одни и те же вопросы,так же многие могут подумать,что это касается всех кто летит с Польши до Канады,что не нужно ничего.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    Всім привіт) Поділюсь своїм досвідом подорожі з собачкою, можливо комусь буде корисно. По-перше, хочу щиро подякувати усім за підказки, без яких в нас мабуть нічого не вийшло б) Також, в моєму варіанті це був переліт з собакою (шелті) в салоні літака. В мене був сертифікат service dog. Переліт був за маршрутом Бухарест - Амстердам - Торонто. Як тільки я купила квиток на літак - одразу написала лист в авіакомпанію з проханням підтвердити мою собаку на рейс. Відповідь прийшла протягом 24 год. Я дуже хвилювалась, так як мій хвостик з боягузів, а ще дуже "балакуча" собачка)) Якщо хтось говорить до нього - він бурчить у відповідь. Мені порадили дати заспокійливі, щоб песик не так різко реагував на подразники. Приймати заспокійливі потрібно було за 4 дні до вильоту. Я зняла готель в 4 хв пішки від аеропорту, і 2 дні до вильоту ми гуляли по аеропорту щоб песик трішки звик. Це дуже допомогло. Настав день ікс, ми прийшли на реєстрацію, з документів дивились лиш паспорт з щепленням проти сказу. Все було дуже класно, поки не затримали наш рейс на 2 год і в результаті ми не встигли на рейс Амстердам - Торонто( Дякуючи вам, ми вирішили питання, і нам вдалося полетіти на наступний день. Загалом я більше хвилювалась ніж потрібно було, думаю як і всі. З мої особистих порад: коли купуєте квитки на літак - беріть максимально в хвості літака. В ідеалі це передостанній ряд. Таким чином вам і зручно буде, і є великий шанс, що ніхто поруч не сяде) В моєму випадку так і сталося, і моє пухнасте чудо сиділо на сусідньому сидінні) В Торонто теж перевірили лише щеплення. Я не кажу що інші документи не потрібні, може нам просто повезло. Але хочу сказати, що наші пухнастики набагато сильніші та витриваліші ніж ми про них думаємо) Нічого не бійтеся, хвостики наші точно впораються з дорогою)) Всім бажаю успіху ❤️ PS. Я також бачила як дбайливо працівники ставили клітки з тваринками в багаж літака, тож вони там теж в безпеці👌
    1 Reply Last reply
    0
  • t1016862956T Offline
    t1016862956T Offline
    Oksana Zubairu
    wrote on last edited by
    Дякую, але сушені вона не дуже любить, шукаю саме свіжі :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Друзья🙏 подскажите,кто передавал кошек(котят 3-4 месяца) с Украины в Канаду. Такая ситуация: мне нужно,чтоб кто-то привез мне котёнка из Украины. Это вообще реально? Нужна доверенность,я так понимаю. Но сколько это стоит? Я хочу в идеале,чтоб мне кто-то привез котенка моего, он остался в Украине. Вет.Паспорта у него ещё нет, возможно его можно сделать сразу на того человека,который согласится его привезти!? Котятам в 3-4 месяца нужно делать чип и бешенство,титры???? Ответьте, пожалуйста,кто такое делал..🙏😘
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019552672T Offline
    t1019552672T Offline
    Оксана Штырина
    wrote on last edited by
    Меня тоже интересует , кто сможет забрать моего кота, ищу того, кто семьей едет со своим животным ну и моего прихватил. За вознаграждение, конечно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Đoàn Khánh
    wrote on last edited by
    It's very hard to believe when my friend told me the secret behind his success, I have seen it with My eyes i invested $600 within 24hours of trading I got back $5,000 Successfully into my Bitcoin wallet I'm very happy to be part of it contact the man that makes it possible for me. ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ James RobertFX James RobertFX
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by
    Если животное в Украине, то нужно всё, и паспорт и чип и бешенство и титры
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Я слышала,что Там для котят немного другие условия.. без мамы они не имеют право выезжать до 3х месяцев и не нужны некоторые прививки. Моим котятам пока только 2 месяца,я решила заранее все узнать...Стоит ли вообще овчинка выделки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by
    Может кто-то из разводчиков делает такое, но, с такими маленькими я не совсем представляю как вы полетите
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Shreder
    wrote on last edited by
    Неперевіривши всі доки почав питати, чи була собака в Україні. Хоча була вона чи ні, - абсолютно ні на що не впливає. Потім почав міряти транспортер прогибаючи лінійний метр до низу (щоб вишло більше), сказав, що транспортер завелик. Але ж я вже тут знаю, что завелик він бути не може апріорі - в мне не алабай. Ходив шарився десь хвилин 10, щоб прийти та сказати, що все гараз. Не дозволив зафіксувати мішечок з повідцями та намордником зверху транспортера. Потім почав придиратись, що в мене в валізі лежить, а потім взагалі злякався вагів на ручці валізи, бо воно раптово почало міряти та блимати червоним. Бомба 👍🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rost
    wrote on last edited by
    Мда... Ми сьогодні наче спокійно зареєструвалися. Дівчата на стійці просто запросили оплату, подивилися вагу та видали квитки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wwjd wwjd
    wrote on last edited by
    Добрий день! Чи хтось летів до Торонто з двох річним кане корсо і вагою в 45 кг? Поділіться досвідом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vikki
    wrote on last edited by
    Люди, що робити хелп, лікар не хоче підписати хелт сертифікат (той що тут закріплений )
    1 Reply Last reply
    0
  • t639125490T Offline
    t639125490T Offline
    Бандера
    wrote on last edited by
    К другому идти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    С таким весом Вам, вероятнее всего либо ЛОТ, либо карго
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Все реально. Документы на вывоз животного - такие же, как у другого животного, Вам ответили верно. Критериев основных два: - в паспорте должен быть вписан одним из владельцев тот, кто повезет. - уточнять граничный возраст провоза животного. Например у ЛОТа это равно 3 месяцам, а у ЭйрКанада - 10 недель. Но я не вижу проблем с возрастом, потому что: - первая прививка в два месяца - карантин 30 дней до титров - забор крови и ожидание документа - 90 дней карантин с момента забора крови Как видим, сложно попасть в возрастной ценз.
    1 Reply Last reply
    0
  • t423501236T Offline
    t423501236T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    Ми обом собакам купили більші транспортери, бо вони у нас довгі, навіть не здогадувалась, що то може бути проблема 🤕 Підкажіть, чи залишали ви шлею на собаці? Повідець я думала забирати у ручну поклажу. І підкажіть, будь ласка, карткою чи налом розраховувались за песика? І чи багато вийшло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    В какой Вы стране Откуда летите Частный ли врач ??? Местным телепатам, кроме ХЕЛП надо еще инфа.
    1 Reply Last reply
    0
  • t423501236T Offline
    t423501236T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.