Pets to Canada
-
Доброго дня. Ось такі, купувала по штучно. 1 вранці 1 ввечері через 12 годин. Накопичувальні, тому почала давати за 2 дні. Не було апатії, або сонливості, просто не кричала і не виривалась.
-
Подскажите, пожалуйста, кто летел с собакой? Какие авиалинии летели? Могли бы поделиться информацией, что нужно помимо чипа и паспорта с прививкой? Спасибо
-
Доброго дня! Ми вже в Канаді, дякую @Dimansh та @ZebraPet та учасникам групи за допомогу та внформацію. У нас Стаф 20кг 10 років Обрали переноску «Гуливер 7» вона дуже велика, але собаці було зручно в ній. Дорога поїздами Київ-Хельм(викупила все купе) Хельм-Варшава(купила 2 повних місця для мене з собакою) Варшава-Берлін-Амстердам (додатковий білет на собаку 30-40€) По документам, робила все в Україні. Я вивозила 14.03 з Києва. Виліт з Амстера KLM Перевіряли на кордоні Польщі Дивились тільки чіп, титри. Список доків що в мене був. Титри Чіп 2 паспорти(новий і старий) Обробка в паспорті Рабіес сертифікат Ф1 не робила, зробила IATA (в день вильоту був 10й день) Всі доки зроблені в Україні, в Європі не робила нічього. При вильоті з Амстердама на стійці регістрації, я заповняла всі документи на собаку сама, всі галочки з чек листа і огляд робила я😄, тому в мене все пройшло по стандартам швидко,(вони взагалі не парились переноскою, і документами) Заспокійливі вирішили не давати. Що хочу сказати за стан тваринки після перельоту. Не переживайте, собака все зчитує, тому краще заспокоїти себе в першу чергу. Собака звичайно була в шоці після перельоту, але коли ми її забрали і вигуляли, накормили вкусняшками, через 15 хв їй було вже не до стресу, вона забула що пережила за останні 10 годин і махала хвостиком. Всім дякую за інформацію, та легкої дороги🤞🏼🍀🙏🏼🥰
-
Спасибо
-
Пошук по повідомленням, тут є вся необхідна вам інформація🍀 Трішки вище, я написала свій досвід
-
Странный Вы человек. Тут больше тысячи отзывов от реальных людей. Каждый описал все. Что Вам еще надо? Чтобы каждый еще раз скопировал свое сообщение? Открывайте поиск, выбирайте поиском по городу, стране, породе или компании и читайте.
-
Спасибо за ответ. мне интересен именно опыт людей. Если какие-то трудности или сложности с определёнными авиакомпаниями. Возможно кто-то бы поделился своим опытом
-
Щас расплачусь.
-
А вы грубый и резкий)) Как большинство пилотов. Теперь когда мы с вами обменялись оценочными суждениями. Хочу поблагодарить за ответ. Я только добавился в группу, буду изучать историю переписок. 👍
-
Така сама фігня , ми за дві валізи 24 і 25 кілограм заплатили 600 злотих і за кота за годину перельоту майже 500😅це ЛюфтХанза в нас була
-
Как мило. Естественно , что прежде чем давать что-то своей собаке- я буду консультироваться с ветеринаром. Но мне бы хотелось послушать как реагировали на это другие собаки, имеет ли это вообще какой либо смысл.
-
Спасибо за диалог)) давно не общался с быдлом 😅😅
-
Уважаемый. Достаточно. Тыкать будете своему парню. Читайте чат, шапку, ищите инфу. Спрашивайте то, чего не нашли. Не занимаетесь высерами и не забивайте чат ненужными сообщениями.
-
Не позорь авиацию 🙂 О вас и так не самого лучшего мнения люди
-
Я такими користувалася перед виїздом з Харкова, коли евакуювалась звідти. Почала давати за 5 днів до виїзду. Не дуже допомогло, нажаль. Після доби в поїзді, кіт не ходив до туалету ще 3 дні, доки в Польші не поставили уколи… Але можливо вашій киці допоможе
-
Всем привет! Друзья, вопрос для тех кто покидал Канаду с животными, какие документы нужны для вылета? Подскажите пожалуйста
-
Нам в Ірландії виписали хороші - треба було дати одну ввечері а одну зранку за 2 години до виліту - я дала тільки одну - все пройшло Ок - спала всю подорож
-
Обратите внимание на закрепленное 22, сертификата должно быть два, международный и для ЕС
-
t.me/petstocanada/120197
-
www.intercity.pl/pl/
16 Jan 2023, 06:08
99993/176167
6 minutes ago