Pets to Canada
-
Я еду
-
Це дає вам час в 10 днів , а не в три . І один великий плюс ( саме тому я її робила ) , що ви не будете чекати ветеринара на кордоні , бо так як ми перетинали, то вже були не робочі години, бо довго стояли на кордоні . І нам би прийшлось чекати до самого ранку ветеринара , або дуже просити .
-
Здравствуйте скажите прилетаю с котом в Вену одной компанией, потом пересаживают на аир Канада вторая компанию. Возьмут ли кота вторая компания?
-
На перетин кордону, в них є 72 години, а потім по маршруту подорожі, але не більше 10 днів.
-
-
З дати видачі 10 днів , щоб перетнути кордон . І 4 місяці по іншим країнам . Правильно я зрозуміла ?
-
Вітаю! Колись в чаті писали, що процедура реєстрації тварини на рейс — завжди по телефону. Я ось планую летіти з Lufthansa і знайшла форму на сайті. Хтось так реєстрував? Чи все ж надійніше дзвонити?
-
Westjet є укр оператор?
-
Немає
-
Обов‘язково подзвонити і запитати чи є місця на ваші рейси. Ми в телефонному режимі додавали тварину. Спочатку пройшли на сайті кроки забукати білети, потім зателефонували їм щоб впевнитись що є місяця для тварин на наших двох рейсах. Нам підтвкрдили, що є, ми оплатили білети через сайт потім одразу перетелефонували їм і нам додали тварин і прислали лист з підтвердженням броні на тварину
-
Дуже дякую!
-
Подскажите пожалуйста если собака находится в украине а мы уже в канаде ,можем ли мы отправить её самолетом без хозяев?или это только фирмы могут делать? Можно ли прийти в аэропорт и договориться про отправку животного без хозяина ?
-
Добрий ранок! Вчора питали за місця в літак для котика через турагента, вона сказала що потрібна така довідка від консульства🙄хтось щось знає про це??