Pets to Canada
-
Не придумывайте, за весь год ещё ни один не замёрз
-
Зазвичай якщо не можна, то пишуть, я натрапила на таких самих кошатників, то моєму тут рай на землі, вдома сам сидів, а тут можна з іншими котами гратися. Я навіть бачила в моєму містечку, коли людина шукала орендарів а-ля в бейсмент за дуже символічну плату і навіть хотіли, щоб у них самих був кіт, бо натомість просили годувати котів, лотки міняти і інформувати, якщо їжа або тирса закінчується, бо я так розумію працювали "вахтою", чи щось подібне
-
Сорри, тут что-то всплыло про Гагарина в Варшаве, если я обменяю ф1 в Украине на международный, титры есть, обработку сделаю в Украине за 48 часов и в течение 2 суток улечу из польши, мне же не нужно к польским врачам идти за справками?
-
у Вестджет Амстердам-Калгари 150дол сабака в багаже и100дол кошка в салоне. точно не помню, но вроже около 270дол вместе за них платил.
-
Мама вже знаходиться в Канаді їздила до жінки яка там працює. Сказали ситуацію що хотілось би як найдешевше тому що коштів обмаль. Слава Богу жінка ввійшла в ситуацію і сказала що спробує щось зробити. В результаті нам дали таку суму . Але сказали щоб в Торонто при пересадці було з собою 200 канадських, на всякий випадок. Тому, що ці 105$ платяться саме в аеропорту. Пропонували зробити собаку як емоційну підтримку і взяти з собою в салон літака але ми відмовились. А повністю весь білет зі мною і собакою вийшов 1865$
-
З варшави до торонто прямий взяли 360$ і з торонто до вінніпеґу 105$. Компанія Lot. Це в багажі. Разом з переноскою вага 11кг. Моя дівчинка шпіц важить 6кг але сказали що пустять в салон літака тільки до 7 кг а з переноскою виходило більше, хоча на сайті чітко написано 8 кг. Ну нічого в кожного свої причуди( Ще сказали що взагальному ціна залежить від місяця перевезення з листопада по березень нам взагалі сказали 800$.
-
Скорее всего мое сообщение удалят, тк оно якобы не в тему, но лично я хотела бы прочесть пару слов об аренде до приезда. Если кого-то успокоит - отлично. Аренда жилья в Торонто с большой собакой. Все реально. Мы прилетели 18го января, все это время снимаем жилье по airbnb (хозяев не волновал размер нашей собаки). К слову, у нас восточно европейская овчарка, не кастрированный кобель в 43кг. Мы пользовались услугами риелтора. Посмотрели много квартир-домов, ввиду нашей переборчивости это заняло три недели, ничего не подходило под наши запросы. В итоге сняли потрясающий дом. Всего мы делали три предложения по аренде. 1ые категорически против любых собак, 2ые не особо любят ньюкамеров, 3им подошли все наши документы, и они абсолютно не против собаки, дополнительно за пса мы ничего не оплачиваем. Только стандартные первый и последний месяц. Поэтому не бойтесь) снять жилье с большой собакой более чем реально) просто нужно найти своего человека) ну и если вы не такие переборчивые все сложится еще быстрее)
-
А з житло з тваринкою де шукали?
-
Не здавайте у багаж - можуть замерзнути
-
Тоді дивіться закріплене 22 і все "по списку". Виглядає страшно, але повірте, я це зробила сама і влітку, то і ви зможете.
-
Так,в Україні