Привіт, вже прилетіли із Кішкою із Стамбулу в Едмонтон.
Рейс Стамбул-Торонто-Едмонтон.
Усе пройшло дуже добре, не рахуючи досвіду придбання квитків на тварину саме на частину Стамбул-Торонто. Які тільки причини щодо неможливості придбати місце для тварини 5 різних працівників туркіш аірлайнс мені не казали. Але то Турецький рандом.
Отже мій квиток був Стамбул-Едмонтон. Місце для кішки я купила Торонто-Едмонтон на свій квиток, а чоловік купив окремі 2 квитка Стамбул-Торонто і Торонто-Едмонтон, щоб мати змогу купити квиток самостійно на першу частину поїздки Стамбул-Торонто Туркішами. У цьому туркіши не торт, але вихід можна знайти.
У Туреччині кішка жила рік, тому перед перельотом за 2 тижні прийшли у Тарім. Заплатили штраф приблизно 100$ за відсутність реєстрації і через тиждень прийшли забрати турецький паспорт і назначили зустріч за день до подорожі для оформлення сертифікату. Тарім перевіряє титри для сертифікату, і для Канади була потрібна тільки діюча вакцинація від сказу. Док коштував 40$. Більше нічого не було потрібно, Кішка перенесла перельоти нормально, у Торонто доки не перевіряли, тільки запитали чи вакцинова кішка. Вагу та розмір переноски ніхто не перевіряв на всіх перельотах.