Pets to Canada
-
Я вирішила сама, бо вони неуважні, вони мені довідку українською тричі переробляли, всі наліпки з чіпом перевели) я все інше знаю як заповнювати окрім цього
-
Ви можете самі заповнити IATA, а лікар вже підпише. А сертифікат про вакцинацію може заповнити тільки той лікар, який її робив. Більше ніхто.
-
Нам такой паспорт выдали ,не подскажите подходит ли он? Просто вижу у всех паспорт другого образца
-
Мда, все, кому не лень, штампуют свои паспорта. Лишь бы заработать на чем-нибудь. Здесь в медиа есть образец нормального официального международного паспорта, с АА серией внизу.
-
В мене нічого не написано, зазвичай у нас же нема строку дії ліцензії
-
Нет, не подходит
-
Посмотрите в медиа, синий, с серией и номером. Но, если вы уже в Европе, то можете пробовать
-
Поняла, спасибо
-
Здається то ми з Вами в одному літаку летіли!!😄 Бо я як раз писала про те що з нами на літак ще заходили з Коргі в переносці з відкритою мордою!:)
-
Hello
-
И у нас проблема со Стаффом. В Онтарио вроде и транзит запрещён . Скорее всего карго полетит
-
Я вчера с парнем одним разговаривала , они смогли улететь вместе со Стаффом из Парижа в Калгари вестджет
-
В одном самолете ?
-
Да, это ещё в октябре вроде было