Pets to Canada
-
Дуже дякую за відповідь та підказку, буду дізнаватись про правила реєстрації тут
-
Посмотрела у своих, тоже общая прививка Нобивак, а потом повторно против бешенства Дефенсор. Мне в нескольких клиниках сказали, что именно против бешенства Дефенсор классная. Я ещё больше склоняюсь к тому, как сам организм себя покажет. Мне кололи 2 раза против ковида - как воду укололи, никакой реакции. А сотрудники тяжко и с последствиями перенесли.
-
Часна клініка, доречі, лікар сказав, що все підпише ,подивився в паспорти-все добре, не хвилюйтесь. А от коли прийшла в держ.установу...... от тоді і почався цей квест з реєстрацією, там і паспорти перевірили і сказали, що міняти нічого не потрібно і не будуть, все в нормі окрім зареєструвати. Тож перепитуйте в державних.
-
Можно и в салон, никаки пркпаратов давать не желательно
-
Я думаю може буде краще переробити на європейський тобі і титру не треба буде, але тут дуже погані графіком лиш пару годин на три дні то буже де той квест до них попасти , з понеділка буду займатись цим питання
-
Смотрят, нужно заполнить поля для другого владельца если некуда, то меняйте паспорт. Я не вижу другого выхода.
-
А если есть куда, то что просто от руки написать? 😅 Или это надо где-то в базе менять официально? И ещё уточню, возможно вы знаете, сменить паспорт - это сложная процедура?
-
У паспорті повинно бути місце на двох , у нас теж вказано два власника
-
Можно за 24
-
Ви відразу заповнювали два чи просто з часом дописали самостійно?
-
Не знаю чи завіряють , по чіпу вказано перший власник про другого ніде не згадується лиш в паспорті
-
Одразу , мама робили на себе але просила щоб вписали ще дані сестри, спочатку не хотів бо треба було щоб підписала ще сестра але мама сказала що підпише вона то випросили і одразу вказав двох
-
Можливо ще якісь документи в самій ветеринарії підписувал цього не знаю точно , не скажу , так як не була присутня