Pets to Canada
-
Спасибо я про авиакомпании там не нашёл
-
Доброго дня. Ось такі, купувала по штучно. 1 вранці 1 ввечері через 12 годин. Накопичувальні, тому почала давати за 2 дні. Не було апатії, або сонливості, просто не кричала і не виривалась.
-
Подскажите, пожалуйста, кто летел с собакой? Какие авиалинии летели? Могли бы поделиться информацией, что нужно помимо чипа и паспорта с прививкой? Спасибо
-
Доброго дня! Ми вже в Канаді, дякую @Dimansh та @ZebraPet та учасникам групи за допомогу та внформацію. У нас Стаф 20кг 10 років Обрали переноску «Гуливер 7» вона дуже велика, але собаці було зручно в ній. Дорога поїздами Київ-Хельм(викупила все купе) Хельм-Варшава(купила 2 повних місця для мене з собакою) Варшава-Берлін-Амстердам (додатковий білет на собаку 30-40€) По документам, робила все в Україні. Я вивозила 14.03 з Києва. Виліт з Амстера KLM Перевіряли на кордоні Польщі Дивились тільки чіп, титри. Список доків що в мене був. Титри Чіп 2 паспорти(новий і старий) Обробка в паспорті Рабіес сертифікат Ф1 не робила, зробила IATA (в день вильоту був 10й день) Всі доки зроблені в Україні, в Європі не робила нічього. При вильоті з Амстердама на стійці регістрації, я заповняла всі документи на собаку сама, всі галочки з чек листа і огляд робила я😄, тому в мене все пройшло по стандартам швидко,(вони взагалі не парились переноскою, і документами) Заспокійливі вирішили не давати. Що хочу сказати за стан тваринки після перельоту. Не переживайте, собака все зчитує, тому краще заспокоїти себе в першу чергу. Собака звичайно була в шоці після перельоту, але коли ми її забрали і вигуляли, накормили вкусняшками, через 15 хв їй було вже не до стресу, вона забула що пережила за останні 10 годин і махала хвостиком. Всім дякую за інформацію, та легкої дороги🤞🏼🍀🙏🏼🥰
-
Спасибо
-
Спасибо за ответ. мне интересен именно опыт людей. Если какие-то трудности или сложности с определёнными авиакомпаниями. Возможно кто-то бы поделился своим опытом
-
А вы грубый и резкий)) Как большинство пилотов. Теперь когда мы с вами обменялись оценочными суждениями. Хочу поблагодарить за ответ. Я только добавился в группу, буду изучать историю переписок. 👍
-
Така сама фігня , ми за дві валізи 24 і 25 кілограм заплатили 600 злотих і за кота за годину перельоту майже 500😅це ЛюфтХанза в нас була
-
Спасибо за диалог)) давно не общался с быдлом 😅😅
-
Не позорь авиацию 🙂 О вас и так не самого лучшего мнения люди
-
Я такими користувалася перед виїздом з Харкова, коли евакуювалась звідти. Почала давати за 5 днів до виїзду. Не дуже допомогло, нажаль. Після доби в поїзді, кіт не ходив до туалету ще 3 дні, доки в Польші не поставили уколи… Але можливо вашій киці допоможе
-
Нам в Ірландії виписали хороші - треба було дати одну ввечері а одну зранку за 2 години до виліту - я дала тільки одну - все пройшло Ок - спала всю подорож