Pets to Canada
-
Здравствуйте, есть компании которые занимаются перевозкой кота из Грузии в Канаду?
-
Всем здравствуйте! Прилетели вчера в Торонто , аэропорт Пирсон. Проблем с собакой ровно 0, денег не взяли, только сертификат посмотрели . Летели Egypt Air; Отношение в аэропорту Каира к животным очень неочень, многоэтапная проверка со снятием обуви даже в транзитной зоне и косые взгляды на этапе « прощупывания», мол как с собакой будут проверять.Это мелочи, но все же;) К самому полету претензий нет. Из переноски достать нельзя, естественно. Собака 4,5 кг летела в переноске превышающей мерки авиакомпании, никто не смотрел и не мерял. Могу советовать, за неимением других АК :)
-
Кроме шуток, мы все видели мультик и знаем правильный ответ)))
-
Кілька днів назад запитувала про клініки з проблемою вушного кліща в собаки і от відгук на майбутнє: Клініка в Торонто : maps.app.goo.gl/XCf8uCHJq2DnbSG9A?g_st=ic Відразу напишу , що все дуже сподобалось- всі привітні і допомагають в мовному барʼєрі 😅 + Симпаріку можна закупити 6 таблеток за раз і не бігати кожен місяць Записали в суботу на понеділок Ціни (без податків) Огляд - 85$ Ліки для вух - 79$ ( це за 2 флакони , бо в іншої собаки теж схожа ситуація почалась, тож я попросила і мені дали для 2 навіть без огляду іншої) Симпаріка тріо на 6табл для 5-10кг = 220$ Загальна вакцина - 85$ Сказ - 50$
-
Добрий день . Шукаю попутчика на рейс 8 серпня Відень - Торонто. Дуже потрібна допомога в плані нести кицю в переносці, лечу сама вагітна, з двома малими дітками + кіт. Шукаю хто допоможе дойти хоча би до Gate в аеропорту, і донесе кішку, бо важка 8 кг. Готова заплатити 100-150$ за допомогу.
-
Другим власником вказана я, першим — моя мама. Може знаєте чи існують ще варіанти довіреностей?
-
Дякую за швидку відповідь!
-
Добрий день! Летимо в Канаду з собакою (Йорк), у моєму квитку вже є інформація, що з нами летить собака. Також знаю, що білет буду оплачувати в аеропорту. Питання: 1. Чи треба його ще раз додатково реєструвати онлайн (chek-in) як ми це робимо. 2. Де сплачувати за собаку? Щиро дякую за відповідь
-
О, супер. Дуже дякую
-
Це значить любий державний ветеринар? Просто моя подруга в минулому році знайшла номер телефону ветеринара і заздалегідь домовилася про обмін. Проте номер не зберігала. Я виїжджаю 5 серпня о 18.00 з Києва. І це понеділок, дуже переживаю як встигнути. І чи на вихідних можна поміняти.
-
Доброго дня. Можливо в когось є контакти жінки, яка міняє Форма 1 на європейські сертифікати в Києві. Буду дуже вдячна