Канада Оттава Чат
-
Есть конечно. Мало того Вы экзамены сдавать будете
-
Окей. Зараз напишу вам інструкції всім новоприбулим і дам всі контакти які маю
-
Экзамены понятное дело,в общем вопрос задала 😌Спасибо)
-
Не напишу бо бот видаляє довге повідомлення
-
І так інструкція для новоприбулих. З власного досвіду так сказати. Всі контакти і адреси потрібні вам додам у фото після тек 1. По прильоту ( не важливо який аеропорт ) отримання ворк перміту і обов'язково одразу детально перевірити всі його дані. Навіть помилка в 1 букву, 1 цифру зробить його недійсним і будете чекати орієнтовно місяць на новий, а до цього не отримаєте сін і не зможете працювати офіційно. 2. Одразу знаходите сім карту канадську і дзвоните домовляєтесь за поселення в готель на два тижні. 1-888-557-6133 Консультант україномовний, процедура займає півгодини, житло дають всім, готель без кухні але гарні номери На цьому перший етап завершено у вас є житло на два тижні, ворк перміт на руках і можете розпочинати наступний етап. 3. Отримання сін номеру і відкриття банківського рахунку. Першою справою має стати отримання сін номеру. Особисто я робив на 885 Meadowland Drive. Жива черга. На все про все година півтори часу. Далі обираєте якийсь з великих банків і відкриваєте рахунки ( CIBC, RBC, TD, BMO). Бажано одразу відкрити кредитний рахунок бо вам треба буде кредитна історія.
-
Короче пишіть у приват)
-
Блин, удаляют
-
Ага
-
Тим не меньш, вже багато важливої інфи!☝️ Дякую!
-
Більше можу скидати у приват
-
Хтось зустрічав організації які допомагають українським військовим в Канаді? Потрібні EcoFlow павербанки та інверторні генератори 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Напишіть у пп будь ласка 🙏
-
Привіт. Купляю бу автівку. Хочу загнати на СТО. Порекомендуйте перевіренного механіка, будь-ласка.
-
Ельдар автоподбор
-
Можна його контакти?
-
На ютубе
-
в канаде😂😂😂
-
на тиктоке
-
Скажите пожалуйста есть ли в Оттаве место где можно распечатать документы с почты.Срочно нужно
-
Здравствуйте. Есть такой вопрос. У друзей, дочь и мать, маме пришел запрос на отправку паспорта на вклейку визы а дочке нет. Стоит ли отправлять паспорт мама или подождать когда прийдет запрос для дочери? Спасибо!
-
Фото мамы в студию
16 Jan 2023, 06:08
10002/26539
about 2 hours ago