Канада Оттава Чат
-
LINC (Language Instruction for Newcomers to Canada) ктото ходил на такие курсы англ языка? или может кто знает где можно записаться на них , в Оттаве ?
-
*Co₽co* *ТPа$Bка* *М$Е$Ф :T! АБ!ЛЫ* ЕСТЬ ДОСТАВКА, МНОГО ОТЗЫВОВ!
-
Всем привет, кто не смог получить Син номер? Не дали, типа ждите 3 недели. Поделитесь вам пришло и в чем вообще такая причина? Мне сказали что база типа перегружена😬😬😬
-
Перевозим (АС)Херсон-(АС) Львов-(АС) Варшава) По Определенным Датам Едем (АС)-Черновцы (АС)-Бухарест-(АС)-Бухарест-(АС) СОФИЯ Цена одного места 5000 гривен Вывозим людей за Границу Рейсы каждые 4 дня. Места ограничены 9 мест Предоставляем услуги Вывозим Мужчин любого возраста все официально Звоните пишите бронируйте мест ТЕЛЕГРАММ pavelvhggg WhatsApp +380730121028
-
Здрастуйте!😊Кто ближайшее время собирается ехать в Канаду?? Напишите пожалуйста мне в ЛС, очень нужна помощь!!!
-
Перевозим (АС)Херсон-(АС) Львов-(АС) Варшава) По Определенным Датам Едем (АС)-Черновцы (АС)-Бухарест-(АС)-Бухарест-(АС) СОФИЯ Цена одного места 5000 гривен Вывозим людей за Границу Рейсы каждые 4 дня. Места ограничены 9 мест Предоставляем услуги Вывозим Мужчин любого возраста все официально Звоните пишите бронируйте мест ТЕЛЕГРАММ pavelvhggg WhatsApp +380730121028
-
-
Може хто-небудь виручити хорошу людину? Мені треба скинути близько 30 гривень на рахунок!!! То не багато, а вкрай важливе питання...
-
-
-
У кого есть заказы на Amazon или Ebay за последние 90 дней, напишите пожалуйста 🙂
-
Есть
-
ДОПОМАГАЮ З ОТРИМАННЯМ ВІЗИ В КАНАДУ 🇨🇦І ВНЖ ІСПАНІЯ 🇪🇸 ЗА 40 ДНІВ! Зі мною отримали Візи до Канади понад 200 осіб, всі відгуки в інстаграм: @visa_canada_a.a Отримати візу до Канади та податися на неї можна в будь-якій точці світу (Україна, Польща, Німеччина, Чехія, Франція, Іспанія, Америка та інші) ✅Я допоможу в: створення профілю на Канадському сайті • заповнення анкети англійською мовою •реєстрація на відбитки у будь-якій точці світу • відправка паспорта на вклейку, а також його отримання З документів потрібен лише закордонний паспорт, якщо для дітей віком до 18 років, то свідоцтво про народження. Детальніше ви можете дізнатись написавши за номером телефону +48796510140 ВотсАпе або Вайбер А також Інстаграм: @visa_canada_a.a ————————— ПО ВНЖ ІСПАНІЇ🇪🇺🇪🇸 ЗА 40 днів ви можете вже отримати TIE (картку тимчасового проживання в Іспанії) яку раніше було отримати дуже важко, то зараз легко! 🔅Що потрібно з документів: •тільки закордонний паспорт або документ який засвідчує вашу особу якщо дитина: то свідоцтво про народження якщо іноземець: посвідчення особи та документ, що підтверджує проживання на території України до війни або родинний зв'язок з українцем. ЕТАПИ ОТРИМАННЯ: 1. Прийти за записом до пункту допомоги для українців ( там візьмуть відбитки та всю інформацію про вас і вже там дадуть ідентифікаційний номер, який надає дозвіл на проживання лише в Іспанії! 2. 2.прийти по запису в поліції, з оплаченою карткою 16 євро, фотками, та іншими папірцями (я допоможу вам їх заповнити Іспанською) 3. 3. прийти за призначеною датою до поліції та забрати свою карту ✅ДВА ЕТАПИ МОЖНА ПРОЙТИ ЗА ОДИН РАЗ- з цим можу допомогти вам я (розкажу всі нюанси, зберу вам документи, зареєструю на всі дати і координуватиму) 🌟Третій етап - потрібно буде приїхати на призначену дату і забрати своє ВНЖ. ‼️‼️‼️Якщо вам потрібна допомога з отримання карти ВНЖ ІСПАНІЇ так само ви можете дізнатися написавши за номером телефону +48796510140 ВотсАпе або Вайбер А також Інстаграм: @visa_canada_a.a
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі