Канада Оттава Чат
-
Вы ж писали что общались с ней и т.д. а когда попросили показать оборот по счету то отказали...
-
А вона точно просила work permit? Може pr просила?
-
Не у всех же людей сейчас есть по 5к долларов и знания языка , но есть родственники которые там живут и могут принять
-
Я живу в Торонто, і є адміном імміграційної групи на 25 тисяч людей. Тому напевно I know a thing or two
-
Ну это очень странно , давать визы , но без работы
-
На сколько я знаю если сам находишь работу то можно получить пермит , только в том случае что тебя берут на работу
-
Я знаю про відмови більше ніж ви, повірте. Тому я і сумніваюсь,що це правда. Бо ніде ніхто про це в комюніті не говорить. А я працюю з 12 імміграційними консультантами з різних провінцій
-
Я так понимаю что на территории могут просто не пустить и развернуть ? И
-
Ні це не так, всі хто зараз приїжджає по програмі для українців можуть отримати дозвіл на роботу
-
Тогда ясно , ну насколько я знаю если берут на работу то может работодатель делать пермит
-
Це зовсім інша історія) по програмі для українців дозвіл на роботу отримують всі,хто планує працювати
-
Давайте все будет надеется на лучшее , и все будет хорошо ! Это глупо очень давать визы без работы , это невыгодно
-
К тому же работодатель принимать решение брать или не брать не работу
-
Так такого нема, це якась невідома звідки історія! При подачі на візу, людина ставить галочку,що хоче дозвіл на роботу. І по прильоту отримує в аеропорту open work permit на три роки без будь-якої прив’язки до конкретного роботодавця
-
Це ви говорити за закритий ворк перміт, або іншими словами робоча віза. Для неі потрібен контракт на 2 роки і пройти цілу купу інших стадій,щоб його отримати
-
Я думаю еслм уже откажут
-
Это последняя надежда
-
Та не відмовляють нікому. Цю програму спеціально розробили для українців. Який сенс їм тепер відмовляти?
-
Согласен
-
Но я думаю многим пришло письмо о том что визовый офицер решает в аеропорту за ворк пермит ,
1630/26517