Канада Оттава Чат
-
URGENT JOB OPPORTUNITY Part time and full time job available Time for part time 2-5 hours and full time 8 hours per day Salary Good Requirements: - A little English is also possible - Be available minimum 4 days per week - No experience required (Training will be provided) *Location in Canada
-
Ahoj, George nam ponuka super akciu. Klikni na link, zaloz si ucet cez apku a mozes mat az do 60 eur. Ty aj ja :) www.slsp.sk/odporucgeorgea?c=3XAQ75
-
Salam alekum millət
-
Всем привет. Через 2 недели летим в Канаду. Подскажите пожалуйста как получить помощь беженцам?
-
Вчера в личку отписало несколько человек, что прилетели недавно и в течении 5-7 дней получили выплату в размере 3000 CAD. Но еще уточню этот вопрос у других
-
⚡️Якщо Ви вирішили іммігрувати до Канади або плануєте це, ласкаво просимо Ми в Telegram UA_Canada_Cuaet🇺🇦 UA Canada- Ми в Канаді 🇨🇦 ✅Інформаційний проект для українців в Канаді, ділимося досвідом: ▪️Вебінари з ліцензованими спеціалістами; ▪️Інформаційна підтримка; ▪️Пошук житла; ▪️Пошук роботи; ▪️Отримання PR, та інше;
-
⚡️Якщо Ви вирішили іммігрувати до Канади або плануєте це, ласкаво просимо Ми в Telegram UA_Canada_Cuaet🇺🇦 UA Canada- Ми в Канаді 🇨🇦 ✅Інформаційний проект для українців в Канаді, ділимося досвідом: ▪️Вебінари з ліцензованими спеціалістами; ▪️Інформаційна підтримка; ▪️Пошук житла; ▪️Пошук роботи; ▪️Отримання PR, та інше;
-
До уваги батьків❗ Мене звати Яна , я працюю в IT. Маю цікаву пропозицію для Ваших дітей від 6 до 17 років. Зараз великою проблемою є те що діти годинами сидять в іграх та в тіктоці.😢 Маю рішення цієї проблеми - запрошую Вас на БЕЗКОШТОВНИЙ навчальний онлайн урок з програмування😍 Метою нашого заняття є: -показати, що час за гаджетами можна провести з користю, створюючи власні ігри, програми або 3D анімації☺️ -продемонструвати, що програмування не є чимось складним, а головним є правильна побудова навчання - відволікти від рутини сьогодення та зарядити гарним настроєм. Давайте разом відкриємо унікальний IT світ. Кількість місць обмежена❗ Пишіть мені в особисті повідомлення слово"Цікаво" Реєстрація вже відкрита😊
-
Toronto"dan SELAMLAR.