Канада Оттава Чат
-
⚡️Якщо Ви вирішили іммігрувати до Канади або плануєте це, ласкаво просимо Ми в Telegram UA_Canada_Cuaet🇺🇦 UA Canada- Ми в Канаді 🇨🇦 ✅Інформаційний проект для українців в Канаді, ділимося досвідом: ▪️Вебінари з ліцензованими спеціалістами; ▪️Інформаційна підтримка; ▪️Пошук житла; ▪️Пошук роботи; ▪️Отримання PR, та інше;
-
⚡️Якщо Ви вирішили іммігрувати до Канади або плануєте це, ласкаво просимо Ми в Telegram UA_Canada_Cuaet🇺🇦 UA Canada- Ми в Канаді 🇨🇦 ✅Інформаційний проект для українців в Канаді, ділимося досвідом: ▪️Вебінари з ліцензованими спеціалістами; ▪️Інформаційна підтримка; ▪️Пошук житла; ▪️Пошук роботи; ▪️Отримання PR, та інше;
-
До уваги батьків❗ Мене звати Яна , я працюю в IT. Маю цікаву пропозицію для Ваших дітей від 6 до 17 років. Зараз великою проблемою є те що діти годинами сидять в іграх та в тіктоці.😢 Маю рішення цієї проблеми - запрошую Вас на БЕЗКОШТОВНИЙ навчальний онлайн урок з програмування😍 Метою нашого заняття є: -показати, що час за гаджетами можна провести з користю, створюючи власні ігри, програми або 3D анімації☺️ -продемонструвати, що програмування не є чимось складним, а головним є правильна побудова навчання - відволікти від рутини сьогодення та зарядити гарним настроєм. Давайте разом відкриємо унікальний IT світ. Кількість місць обмежена❗ Пишіть мені в особисті повідомлення слово"Цікаво" Реєстрація вже відкрита😊
-
Toronto"dan SELAMLAR.
-
Hi, аnimated crеw!
-
youtu.be/zLYGKhqWpBo?si=eA5ISXTHwlEipbGN
-
Привет, нужны люди, оплата достойная, берем без опыта, подробности в лс
-
Здравствуйте, подскажите кто компетентный в этом вопросе . Мы семья муж-жена ребенок. Я гражданин Грузий жена и ребенок граждани Украины . Заполнили анкету 7 месяцев назад, тогда еще не была ребенка . жена сразу получила ответ положительный, а на меня потребовали по мимо свидетельство о браке, доказательство того что мы действительно супруги. мы отправили все что они требовали , потом родился у нас Ребенок на него тоже подали и сразу же получили положительный ответ. а на меня все еще нету ответа. может кто-то был в таком положений или кто-то знает что нам лучше сделать, буду очень благодарен.