Канада Оттава Чат
-
-
Соц норм не пропадешь, 900 за учёбу и 700 на жизнь) но лрм будет жилье если социальное выбьешь круто будет, так однушка 1200-1000
-
День добрий всім, складаю резюме та Cover Letter за канадськими стандартами. Я займаюсь цим після закінчення канадських курсів, зробила багатьом друзям та друзям друзей) Подобається процес і результат, що після цього люди знаходять роботу. Якщо цікавить пишіть❤️
-
Друзья могу помочь с онлайн работой, кто заинтересован отпишите 🧑🏻💻
-
Добрий день. Якщо білет однією авіакомпанією куплений з двома пересадками то мені 1.тільки один раз треба реєструвати багаж? 2.якщо у мене ручна клажа то мені не потрібно пред кожною пересадкою реєструватись? Просто йду собі спокійно з вже перевіреним уперше рюкзаком 8 кг від одногл літака у інший в наступному аеропорту.Чи добре я все розумію?
-
Если билет трансферный, Вы отдаёте багаж в первом аэропорту, забираете в последнем. Багаж пересаживается самостоятельно. На стыковках Вы просто выходите из одного самолёта и идёте на другой, при себе ручная кладь. Также в первом аэропорту при регистрации Вы получите все посадочные талоны на все остальные рейсы. На стыковке Вам нужно сразу идти на Gate.
-
-
Привіт Хто хоче на постійній основі отримувати безкоштовно речі від Temu - велкам до нас ( 20-25 людей всього буде ) Напишіть в приват скину лінк кому цікаво
-
Command не найден
-