Канада Оттава Чат
-
Вирушаю з України можу привести щось під замовлення
-
Добрий вечір! У кого був досвід, як у Канаді продовжити та вклеїти у новий паспорт візу? Син отримав ворк перміт на 3 роки ,а віза закінчується , якщо він виїде з Канади як зможе повернутися , якщо віза в старому паспорті закінчилася . Заздалегідь дякую
-
Разницы между канадскими банками особо нет. В ТD есть поддержка переводчиков на всех языках. Я сам лично использую канадскую платформу weathsimple. Они вам пришлют карту по почте и дают 4% интерес на весь баланс на счету и не не берут денег за использование счета
-
Будь ласка, відпишіть мені. Бо я не можу до Вас дописатись. Хоч ви і в онлайні
-
Добрый день всем, мне нужна информация о поездке в Канаду. Дело в том, что я получила визу в августе. И вот у меня есть друзья, которые были в Канаде. Им там что-то не понравилось, они вернулись в Германию. Им пришло письмо из Канады, что они должны вернуться в Канаду до конца марта 2024 года, потому что они не прошли медицинский осмотр. Им сообщили, что если они не приедут в Канаду, то их рабочая виза будет аннулирована. ❓❓❓Мне нужно ехать в Канаду, чтобы получить канадскую форму разрешения на работу❓❓❓ Или я могу приехать позже, потому что я не поехал в Канаду после получения визы.
-
Command не найден
-
Доброго дня , хочу застерегти людей. Побачила пост дівчини в цій групі, що вона летить до Оттави з України. Скинула їй більше ніж 1500 грн на ліки, а вона мене просто заблокувала і не відповідає. Ніколи не думала , що зараз наші українці можуть бути такими.
-
Чи правда то ,що якщо купити квитки туди і назад на 2 тиджні до вінніпегу з пересадкою у торонто то якщо в торонто не встигнеш на літак свій на транзитному рейсу до вінніпегу то вся цепочка пропаде тобто у вінніпегу на повротний рейс до європи мій квиток вже буде анульований?