Канада Оттава Чат
-
Доброго дня , хочу застерегти людей. Побачила пост дівчини в цій групі, що вона летить до Оттави з України. Скинула їй більше ніж 1500 грн на ліки, а вона мене просто заблокувала і не відповідає. Ніколи не думала , що зараз наші українці можуть бути такими.
-
Чи правда то ,що якщо купити квитки туди і назад на 2 тиджні до вінніпегу з пересадкою у торонто то якщо в торонто не встигнеш на літак свій на транзитному рейсу до вінніпегу то вся цепочка пропаде тобто у вінніпегу на повротний рейс до європи мій квиток вже буде анульований?
-
Доброго дня) подруга планує летіти в Канаду з Німеччини і пропонує мені, бо каже, що до 31 березня видають гроші. Віза в мене є. Я з перших днів працюю офіційно, маю статус біженця і планую в майбутньому жити в Німеччині та отримувати місцеві документи. Підкажіть будь ласка, чи робив вже хтось так і чи не буде в майбутньому проблем ? Прошу не засуджувати
-
ЛЮДОНЬКИ! ЗВЕРНІТЬ БУДЬ ЛАСКА УВАГУ, НЕ ПРОХОДЬТЕ ОСТОРОНЬ 🙏🙏🙏 Звертаюся до всіх не байдужих, збір майже стоїть на місті🙏🙏🙏 Благаю про допомогу. Просити дуже важко. Більшість з вас пройдуть мимо нажаль, але хто може давайте допоможемо разом зібрати кошти для мого чоловіка, військового Білоуса Петра Михайловича. В/Ч:А1556 128 ОГШБр.1батальйон. Який ледь не відав життя заради нашого з вами спокою. Потрапив під обстріл, відірвало ліву руку,кульові поранення легень,осколочні поранення правої руки та ноги, стоїть апарат Ілізарова. Давайте разом зберемо на протез, який можливо придбати тільки закордоном, а це коштує не малих грошей. На момент 21 січння 2024 року сума яку потрібно ще зібрати становить - 25.000 грн. Будь ласка, кожні 10-20 гривень допоможуть йому. 🙏🙏🙏 Карта для перерахування допомоги А-Банк: 4323347387131334 Приват Банк: 4149499373683927 Всім дякую за допомогу. Молимося за його одужання!!!🙏🙏🙏
-
Тут в первую очередь вопрос женаты ли вы. Если нет, то вы в любом случае подаетесь отдельно друг от друга
-
Доброго дня. Компанія в Оттаві, Каната в котрій я зараз працю відкриває набір чоловіків технічного направлення (technical representative, machinery, technical support etc.). Кому цікаво звертайтесь в приватні.
-
Прошу прощения если не тематике чата. У нас есть новая тема в сфере крипты. Уникальная возможность попасть к нам в команду и получить новый опыт. Бесплатное обучение. Заинтересован? Пиши в лс +
-
Вечір добрий всім, складаю резюме та Cover Letter за канадськими стандартами. Я займаюсь цим після закінчення канадських курсів, де нас дуже активно вчили, яким має бути правильне резюме. Зробила багатьом друзям та друзям друзей) Подобається процес і результат, після цього люди знаходять роботу. Якщо цікавить, пишіть❤️