Канада Оттава Чат
-
Тут в первую очередь вопрос женаты ли вы. Если нет, то вы в любом случае подаетесь отдельно друг от друга
-
Доброго дня. Компанія в Оттаві, Каната в котрій я зараз працю відкриває набір чоловіків технічного направлення (technical representative, machinery, technical support etc.). Кому цікаво звертайтесь в приватні.
-
Прошу прощения если не тематике чата. У нас есть новая тема в сфере крипты. Уникальная возможность попасть к нам в команду и получить новый опыт. Бесплатное обучение. Заинтересован? Пиши в лс +
-
Вечір добрий всім, складаю резюме та Cover Letter за канадськими стандартами. Я займаюсь цим після закінчення канадських курсів, де нас дуже активно вчили, яким має бути правильне резюме. Зробила багатьом друзям та друзям друзей) Подобається процес і результат, після цього люди знаходять роботу. Якщо цікавить, пишіть❤️
-
Всім привіт! Шукаю кімнату або бейсмент для себе в Оттаві. Розгляну будь-які варіанти. Дякую
-
Еду в Торонто 25 января в этот четверг. Кому надо я могу взять с собой или передать посылки.
-
Вітаю! Запрошую на інтерв‘ю для українського travel-шоу людей в Оттаві : -інфлюенсери - люди які проживають тут більше року - ріелтори, айтішники, адвокати, лікарі та інші цікаві професії Щоб поділитися своїми думками про Оттаву, плюси/мінуси цього міста, цікаві місця, ринок праці та нерухомості , а також інші питання які вам відгукнуться! Якщо цікаво, пишіть у дірект, будь-ласка ❤️
-
Добрый день , кто-нибудь в ближайшее время собирается лететь из Украины в Канаду ( Торонто , Оттава ,Монреаль ) Очень нужно привезти некоторое лекарство , за вознаграждение