Канада Оттава Чат
-
Добрый день Нужно 2 человека Можно совмещать с основной работой ✔️ Полное обучение перед стартом ✔️ По всем вопросам ко мне в лс✉️
-
Добрый день Нужно 2 человека Можно совмещать с основной работой ✔️ Полное обучение перед стартом ✔️ По всем вопросам ко мне в лс✉️
-
Дівчата вирушаю з України можу привести щось під замовлення пишіть в особисті
-
Создание сайтов с 0 • Оптимизация вашего сайта = безоговорочный успех в вашем направлении! Делаю качественно, надёжно и не за все деньги мира 😌 По всем вопросам пишите в личные сообщения, работаю круглосуточно 😎
-
Онлайн-Курс ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ ТА БРІВ📚 ‼️599грн ЗНИЖКА‼️ online course pro EYEBROWS and EYELASHES🎓 ✔️6 годин теорії ✔️2 години відпрацювань на моделях ✔️ідеальна викладка та завиток ✔️розбір 5-х брендів складників ✔️посилання на магазини з матеріалами ✔️по закінченню курсу отримаєте Сертифікат (українською та англійською мовою) За 11 годин ти дізнаєшся як стати Топ-майстром в цій сфері😱🔥📚 Я навчу тебе працювати в задоволення та заробляти на цьому від 2000$ в місяць💵😱 У тебе буде вільний графік і можливість заробляти в будь-якій країні🤯 Цікаво?🤩 Пиши мені та бронюй місце на навчання📚
-
Добрий день, є хтось хто подавався уже на permanent residence маючи родичів в Канаді? Напишіть будь ласка! 🙏🏼
-
хто знає де здавати медогляд при приїзді в Канаду? (цікавить Торонто)
-
Хто знає, що там з живою чергою у консульстві Оттави, чи реально попасти, і коли там треба чергу займати?