Канада Оттава Чат
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
нужен Помощник на даче 4000 за пару часов
-
Привіт, друзі, я дуже радий, що увійшов у цю компанію, щоб інвестувати. Спочатку я подумав, що це шахрайство, тому що я став жертвою фальшивих компаній і втратив свій капітал. Я почав інвестувати в цю компанію та зрозумів, що вона відрізняється від інших компанії. . Я інвестував у цю компанію, і після 120 годин інвестування я отримав вдвічі більше, ніж я вніс, ви також можете заробити на них, якщо вас цікавить інвестиційна компанія, надішліть мені приватне повідомлення, і я розповім вам, як ви будете заробляти . від компанії І будь ласка, зверніть увагу, що я не намагаюся рекламувати будь-яку компанію, але я ділюся цією інформацією, тому що я маю великий дохід від компанії.
-
Сколько уже можна сидеть дома , у меня для тебя есть предложения. Напиши
-
Сколько уже можна сидеть дома , у меня для тебя есть предложения. Напиши
-
Доброго дня, є бізнес і потрібні клієнти? Приведу клієнтів з допомогою реклами в соц.мережах 🚀 З 2022 року налаштовувала рекламу в агенції, з 2023 беру також і свої проекти. Налаштовувала рекламу на б'юті, працевлаштування, різні послуги, товари, на Inst/FB, сайт Якщо вам цікаво – пишіть в особисті для консультації 👩💻
-
Мне нужна
-
Да ,ворк пермит получите в Монреале!
-
Привет! Мы ищем людей, готовых к взаимовыгодному сотрудничеству для получения хорошего дополнительного дохода по нашему фриланс проекту. По вопросам пишите в личные сообщения.