Канада Оттава Чат
-
ПРИНИМАЮ ЗАЛИВЫ PAYPAL EU/UAH 75%+ ИНСТАНТ ВЫПЛАТА Любые суммы! В ЛС
-
Англійська, німецька, чеська, іспанська, французька, польська, італійська Кожен має можливість вивчати нове📚 Ми пропонуємо вам спробувати курси нашої онлайн школи Перше заняття абсолютно безкоштовне🤩 ( без продажів та реклам, навчання з першого заняття) Ознайомтеся із нами та спробуйте Після першого уроку ви будете почуватися впевненіше ✨ Онлайн📚💻 Одне безкоштовне заняття🫶🏽
-
Доброго дня! Працюю дієтологом - щоб ви були здорові. Надмірна, недостатня вага чи погане харчування? Я працюю без чаїв для схуднення, тільки доказова медицина. Що я пропоную? Після консультації зі мною - складання плану харчування враховуючи все про вас ( ціль, вага, вік, ріст, показники здоров'я, доступ до продуктів). Якщо це втрата ваги, то все правильно, чітко розраховано для того, щоб вага йшла в мінус або повільним зручним темпом або швидшим (але не більше 6 кг за місяць). Наша робота розрахована на 28 днів або і більше, за бажанням. Усі ці дні я на зв'язку, якщо виникнуть питання, чи щось додати /відняти у меню. Результат гарантовано, якщо усе робити правильно👍 Від вас - налаштованість🌸 Ціна приємна. З повагою, Софія. Слава Богу, ЗСУ та Україні. Сторінка в інстаграм www.instagram.com/dr.sofiiaa?igsh=ZXl5MDVodmwyczNl
-
Есть тема на 700 баксов, за несколько часов, нужен только телефон! пиши +
-
ЗАЛИВЫ PAYPAL EU/UAH 75%+ ИНСТАНТ ВЫПЛАТА Любые суммы! В ЛС
-
BНЖ, ПMЖ, ПACПOPТ МEKCИКИ, КOЛУМБИИ. 🟢 Сpок офopмления паспорта до 30 дней! Все документы настоящие! 🟢 ВНЖ, ПМЖ до 10 дней! 🟢 Пyтешecтвyйте бeз виз в 158 стpaн, вся Eвpoпа, Aнглия, Канада, Япония. 🟢 Паспорт Колумбии 45 000 usd 🟢 Паспорт Мексики 55 000 usd 🟢 Помoгaeм с билeтaми и жильëм на время офopмления. 👉 Группа в опиcaнии пpoфиля.
-
Bсем Здравствуйте! Набuрaю в комaнду заuнтересованныx людей в дополнuтельном дoxoде, от 18 лет, писать в лс.
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Кого цікавить виїзд з України - в приватні повідомлення. Без завдатків Офіційно через кордон з печаткою! Тільки кордон з Польщею! РОБИМО БРОНЬ НА 6 МІСЯЦІВ - ВІДНОВЛЕННЯ ВОДІЙСЬКОГО - ЗАМІНА ВОДІЙСЬКОГО - ДОПОМОГА З МРЕО ~ РІЗНІ ДОВІДКИ (НЕСУДИМІСТЬ,МЕДОГЛЯДИ)
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ НА УДАЛЁНУЮ ЗАНЯТОСТЬ с хорошей оплатой от 200-800$ в день — 1-2 часа в день — Места ограничены Пиши + в лс
-
Есть несложная 3анятость, с высокой оплатой от (2OO-7OO$/день !)2 - 3 часа в день.Места ограничены.Пиши "+" мне в личку
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ НА УДАЛЁНУЮ ЗАНЯТОСТЬ с хорошей оплатой от 200-800$ в день — 1-2 часа в день — Места ограничены Пиши + в лс
-
Добрый день, если кто то хочет заработаьь и у вас есть Тд карта, напишите в лс. Спасибо