Канада Оттава Чат
-
Антонина Кравченко, тебя заблокировали (spam) Сообщение предлагает сомнительный способ заработка и призывает писать в личные сообщения, что часто является признаком мошенничества. (посмотреть сообщение)
-
Усім привіт! Я Альбіна Колись моя донька дивилася на цифри й формули та запитувала: «А де мені це знадобиться?» І я зрозуміла, що їй, як і багатьом дітям, просто не вистачало зв’язку між математикою та реальним життям. ❗️Саме тому зʼявилася ідея створити комбо-курс: Scratch+математика - захоплюючий формат, де діти не просто розбирають у шкільні теми, а й відкрили нове хобі, яке може перерости у майбутню професію! 👩🏼💻 Що дає цей курс? 🧮 Математика - вчимося розв’язувати задачі, логічно мислити, працювати з цифрами. 🎮 Scratch: • Створюємо власні ігри та мультики, використовуючи числа та алгоритми; • Розвиває аналітичне мислення, що корисно не тільки в математиці, а й у житті; 🎁 У результаті: вона не лише навчилася працювати з математичними поняттями, а й зрозуміла, де можна застосувати ці знання у реальному світі! Дозволь своїй дитині полюбити навчання та математику! 🎯Пиши «комбо» в особисті повідомлення ⏰Запис діє до 14.02
-
Добрий день. Шукаю когось, хто вже був по програмі КУАЕТ у Канаді і хотів би продовжити ворк-перміт, приїхавши до Канади та подавшись онлайн, а потім поїхати назад. Ворк-перміт прийде на ту електронну пошту, яку подамо того, хто проживає в Канаді. Можливо, хтось зацікавлений продовжити своє майбутнє з надією, що щось є. Пишіть у приват.
-
пати для взрослых, есть желающие?
-
Алина, тебя заблокировали (spam) Сообщение предлагает работу с хорошим доходом и требует писать в личные сообщения, что часто является признаком мошенничества.
-
Айза, тебя заблокировали (spam)
-
Привіт! Можливо хтось може поділитися контактами перевіреного адвоката по сімейним справам в Україні? Буду дуже вдячна.
-
#таргетолог Добрый день! Я – Наталья, таргетолог из Беларуси. Настраиваю рекламу в Instagram и Facebook для бизнеса в разных нишах и работаю с клиентами по всему миру. 📍 Работаю с клиентами из: Европы | СНГ | Дубая | Израиля | США | Аргентины и других стран. Если вам нужна таргетированная реклама, пишите в директ 📩 – обсудим детали! Буду рада сотрудничеству 🤗
-
Анастасія, тебя заблокировали (spam) Сообщение предлагает заработок с использованием банка, что может указывать на мошенничество.
-
Шукаємо маляра з навичками на одноразову роботу на 1 день по фарбуванню стелі. Оплата кеш, англіська не дуже потрібна, потрібний досвід фарбування стелі. Хто зацікавлений, пишіть в особисті за яку оплату за годину візьметеся (робота на кілька годин). Інструменти та фарба від замовниці. Район o-train Blair.
-
Доброго вечора Є можливо контакти механіків, які працюють на СТО де одразу можна зробити Safety. Щоб приїхати з продавцем, перевірити авто і знати чи пройде воно Safety Certificate.
-
Посмотрите интереснейший художественный фильм. Весьма полезный и поучительный: 🤓 t.me/zhivoyis/221
-
🌟 Хочеш вивчити румунську мову? Пропонуємо тобі курс! 🇷🇴💬 🔥 Курс A1: почни з основ за 16 уроків. Отримай всі матеріали, іспит та сертифікат по завершенню. 🔥 Курс A2: закріпи знання та покращи свої розмовні навички для впевненого спілкування. 🔥 Курс B1: поглиблене вивчення граматики, лексики та комунікації на більш високому рівні. 🔸 Уроки проводяться на інтерактивній платформі, де буде підтримка від вчителя та автоматична перевірка домашніх завдань. 👩🏻🏫 💡 Курс підходить для: - Початківців - Тих, хто хоче покращити свої знання - Дітей - Тих, хто готується до присяги або юридичних вимог Приєднуйся до нас і вдосконалюй свою румунську мову! ✨
-
𝕯𝖎𝖔𝕭𝖔𝖑𝖎𝖙𝖎𝖐𝖆, тебя заблокировали (spam) Сообщение содержит рекламу азартных игр и обещания легкого заработка, что является типичным признаком спама и мошенничества.
-
фотограф сейчас в Украине,.рассмотрю любые предложения о работе в Канаде(регион не имеет значения)
-
Herzlichen Glückwunsch an mich, ich hätte zu diesem Zeitpunkt nicht gedacht, dass ich ein Haus haben würde, bis mein Onkel mich in diese Geschäftswelt einführte und mir mit Frau Hannah Gilbert half. Sie ist wirklich großartig und unterstützend. Dank ihr besitze ich ein Haus bin großartig t.me/+hk0EvXJCaq0wMGFk