Канада Оттава Чат
-
Подскажите , еду со своей семье сделал группу заполняю анкеты, и родители тоже хотят но позже не со мной , их отдельно группу создавать подавать ?
-
Ну смотрите я создал группу на 4 человека для меня жены и 2 детей , заполняю 4 анкеты , но есть вопрос в анкете , про родителей есть ли они и едут ли они со мной, указывать что не едут ? А потом отдельно создать родителям кабинет и подать их ?
-
СПС
-
Адмін? в цій групі також заборонено писати українською,як в інших? Щоб відразу розуміти))
-
Коротко моя історія 18.03 подався на візу 8.05 отримав паспорт з вклеіною візою. 28.05 прилетів в Торонто. Волонтери допомогли з житлом правда тільки на три дні. Сьогодні до обіду вже встиг зробити СІН номер і банківській аккаунт. Далі більше. П.С. Без інглішу тут робити просто немає що🤷♂️
-
❗️ВАЖНО: Mary, если ты не БОТ и не СПАМЕР, пройди проверку, нажав на кнопку, где есть 🏀
-
Всім привіт , вислала документи на вклейку візи і хотіла запитати як дізнатись коли забирати його ?
-
А в свій не можна вклеїти?
-
Як саме? Ви не самі вклеюєте,а в консульстві України.
-
З 18.05 чекаємо ще) Хтось писав,що 4тижні,хтось 5днів🤷🏻♀️ А є що і 6тижнів чекають😏
-
❗️ВАЖНО: MY, если ты не БОТ и не СПАМЕР, пройди проверку, нажав на кнопку, где есть 🏡
-
Bye