Канада Оттава Чат
-
😒Всім доброго дня. Хтось давав паспорт на вклейку у Дюсельдорф або Відень? Скільки часу все тривало??
-
Ми в Іспанії, теж довго чекали саме на біометрію. Дякувати Богу, що місця хоч через місяць є, багато пишуть в інших країнах взагалі не можуть записатися
-
І після біометрію все дуже швидко, в той же день прийшло запрошення на вклейку візи, але ми навіть не здогадалися подивитися пошту, повернулися на наступний день до дому(500 км) і побачили лист) якби одразу подивилися, то могли декілька днів зекономити і самі віднести паспорти, а так поки знайшли поштову компанію, та підготували документи щє день пройшов. Через 10 днів отримали назад паспорти
-
Благодарю Вас 🙏
-
Будет сложно. Но легче, чем сейчас - не будет точно. Какой у вас уровень языка? Профессия? Здоровье? Сбережения? Много факторов надо учитывать
-
Ви вже в Канаді? Скільки часу там?
-
Ну тоді і радити людині щось не варто тим більше з дитиною. Я як проживала в Україні мені також здавалося,що десь і сонце світить краще. Але після кількох років по за Україною,мені вже смішно з того.
-
Ойбл как достал бот этого чата..
-
Це дійсно не легкий крок і потрібно це розуміти. Перш за все стрес для дитини в тому числі. Ми через це пройшли тому знаю,що таке переїзд і все з нуля. Тому потрібно приймати рішення зважено
-
Бо інколи як чую,що летять з дітьми і 2-3тис на руках😳