Канада Оттава Чат
-
Написати листа і спитати, коли будуть паспорти, і попросити надіслати трек коди, мені на другий день відповіли, та надіслали треки, і через добу змінилося статус, що віза погоджена, і на наступний день відправили паспорти курьером, через чотири дні отримала паспорти.
-
Привет всем, не подскажите где можно искать попутчика в Канаду? Одной страшновато.😊
-
Ти повинен був отримати мейла від візового центру, що вони надсилають твій паспорт в консульство. А також трекінг номер, ввівши який можна побачити де твій паспорт
-
Ребята , кто что выбирал?
-
Подскажите пожалуйста, разрешение на работу высланное на почту имеет дату три года. Три года начиняются с момента прилета в Канаду ? Или с момента получения на почту ?
-
РЕКЛАМА В ПРОЕКТЕ GRANIC NET telegra.ph/BOT-PO-POKUPKE-REKLAMY-06-16
Более 45 чатов по разным странам. Чтобы купить рекламу перейдите в бота @Granic_Net_adv_bot.
-
Доброго дня. Подав собі та сестрі аплікацію на візу. В неї пише "Work permit application" W400012558, а в мене Visitor visa application V400697850 (але я вже візу получив місяць назад). Чому в неї ворк перміт аплікація, а не стандартна? Щось змінилось за місяць? Заповнював ідентично...
-
Доброго дня підкажіть будь-ласка авіа компанію недорогу
-
Доброго дня. Хто скільки часу чекав на візу по CUEAT?