Канада Оттава Чат
-
Здраствуйте. Что означает Original Passport Request в сообщениях об нашей заявке? Спасибо!!
-
Доброго дня, чи хтось сьогодні реєструвався на відбитки у варшаві чи кракові?мені показує що термінів немає взагалі на липень, червень
-
Выслать паспорт на вклейку визы
-
Здравствуйте, во Львове откріваеться визовый центр, кто-то знает как записаться и когда откроют запись?
-
❗️ВАЖНО: Annushka, если ты не БОТ и не СПАМЕР, пройди проверку, нажав на кнопку, где есть 💯
-
Маю теж таку проблему. Казали, що з 13 числа відкривається візовий центр у Львові. Але зареєструватися неможливо. У всіх так?
-
пожалуйста, напишите контакты в личку , как с ними связываетесь 🙏заранее спасибо
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, где вы нашли такую информацию, что уже нет срока сдачи биометрии? Не нахожу такой информации
-
доброго дня! підкжаіть будь ласка в кого таке було. заповнила на чоловіка по cuaet. а в особистому кабінеті світиться як ворк перміт, хоча у нас у всіх віза аплікешн.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто зміг зареєструватися на біометрію у Львові? Вже декілька днів не можу записатися.
-
там все зайнято на кілька місяців наперед
-
Я дзвонила і сказали, що на серпень є місця, але проблеми із сервером.
-
на який телефон дзвонили?
-
Всем привет,друзья,подскажите пожалуйста если нет мед.страховки можно ли попасть к стоматологу на приём?
-
Всім привіт, хтось відправляв паспорт на вклейку в Польщі?
-
Доброго дня підкажіть будь-ласка якщо в Польщі закінчилась біометрія Можна летіти транзитом через інші країни Європи
-
За любое правонарушение финалом будет депортация. Даже если это не развод и все будет высвечивать-отсвечивать. Рано или поздно накроют "офис" и тогда ваши сотрудники сдадут всех кому делали. Вот сидит ваш клиент довольный пол года, год, планы строит, а тут приходит полиция, под ручки и на выход из страны на родину прямиком. Оно того стоит?
-
Нестеренко красава
-
Доброго дня підкажіть будь-ласка якщо в Польщі закінчилась біометрія Можна летіти транзитом через інші країни Європи
-
Хто знає як або де можна записатись на біометрію для однієі людини? в польщі пише що не можливо, якщо ти один
6124/26695