Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Вклеють до кінця дії паспорту, до 2024 року
Что правда на вклейку можно записаться только в Варшаве 🤯?
Якщо в межах Польщі, то так.
Да я в Германии, меня менеджер озадачил
Ви можете свій паспорт відправити в любий візовий центр (з тих які вклеюють) для вклейки візи у паспорт, не залежно від того де ви здавали біометрію
Я понимаю , но не хочу отправлять в другую страну ,думала поехать в Дюссельдорф, ну или в Берлин . Я на это рассчитывала , не может быть , что во всей Европе только Варшава
В Європі десятки міст де можна відправити паспорт. Дюссельдорф одне з них
Где вы эту информацию нашли? 😅
Сказал тот , что помог мне заполнить анкету
Це не правда
Хорошо
Можете їхати в Дюссельдорф
Это весь адрес, может нужно написать название компании , этаж, номер офиса ?
Всім доброго дня. Скажіть, чи можна змінити дані в поданій заявці в IRCC? Випадково не правильно поставили стать. Завчасно дякую за відповідь
Может проще пол теперь сменить?
Якщо у вас такий досвід- поділіться
Славяне никогда не делились, они всегда размножались!
Вчера в Дюссельдорфе сдавали два человека на вклейку не нужно было Может сегодня ввели- еще не знаю. Такой отзыв от менеджера
Нічого не зрозумів. Що іменно "не нужно было"? Хто і що "ввели"? Якісь мутний у вас менеджер.
Я здавав у Варшаві, але через те що я тут живу) А дехто з Польщі сам ввезе свої паспорта у Австрію або в Німеччину бо там швидше вклеюють