Канада Оттава Чат
-
Медичної страховки напевно, вам краще особисто поїхати і зробити на місці, через 4-6 неділь по адресу пришлють картку, а на руки дадуть бумагу з якою можете звертатись до лікаря.
-
Спасибо за ответ!)
-
Ребята , тут грузчики есть в чате ?
-
Нам нравится. Без машины, конечно, тяжело. Расстояния большие.
-
Есть кто то, кто сдавал паспорт в Дюссельдорфе на вклейку, сколько заняло времени?
-
Четыре недели) но сейчас кажется дольше друзья ждут
-
Кто-то есть здесь из Галифакса? Как город вообще, сложно жильё было снять?
-
Всем привет , в Оттаве или окрестностях имеются заводы , производства , склады ?
-
Привіт, в мене атестат і диплом про освіту залишились в Україні, чи приймають на роботу без них, дякую.
-
Приймають. Атестат і диплом вам знадобляться тільки якшо ви будете подавати документи, через деякий час, на отримання в Канаді статусу PR, і то не по всім провінційним програмам ці документи потрібні
-
Дякую)
-
Підкажіть будь-ласка скільки треба чекати паспорт після подачі ?
-
Привіт всім, у мене виникла проблема з роботою телефона купленого в Україні, непрацює з Канадськими сім картами. Може є якесь вирішення крім купівлі нового тел. Хтось стикався з цим? Дякую!
-
Привет всем ,есть Тут кто проживает в Канаде ?
-
Я чекаю вже півтора місяці, але пише що паспорт вже висланий до візового центру в Варшаві, то це ще десь тиждень - два
-
Спробуйте вручну в налаштуваннях змінити оператора, перевіртее імеіл телефону чи він зареєстрований
-
Здавав і отримував власноруч в Відні - зайняло два тиждні
-
Дякую за відповідь 👍🏻
-
Ребята, подскажите , если подался на CUAET и не успел в течении 30 дней сдать биометрию, то что делать ?
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста,что нужно перед вылетом в Канаду? какие документы? (тест пцр и тд)
8586/26675